МЕДАЛЬЙОНИ З свинини З РИСОМ

Інгредієнти

  • 600 г свинячої вирізки
  • 1 стакан довгого рису
  • 1 стакан курячого бульйону
  • 2 см кореня імбиру
  • 1 зубчик часнику
  • 1 лимон
  • 1 стакан замороженого горошку
  • 1/4 склянки лимонного соку
  • 1/4 склянки борошна
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • смажене насіння кунжуту
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Покладіть горошок в миску і залийте окропом на 5 хв. Відкиньте на друшляк. Крок 2

МЕДАЛЬЙОНИ З свинини З & nbsp; РИСОМ

Наріжте свинячу вирізку медальйонами товщиною 1 см і приправте сіллю і перцем. Насипте борошно на тарілку і обваляйте медальйони з обох сторін. Натріть імбир на дрібній тертці. Крок 3

МЕДАЛЬЙОНИ З свинини З & nbsp; РИСОМ

В сковороді нагрійте масло і обсмажте половину медальйонів, по 3 хв. з кожного боку. Будьте обережні: чи не пережарьте м'ясо! Готові медальйони перекладіть на тарілку і прикрийте фольгою. Посмажте залишилися. Крок 4 Після того як всі медальйони будуть готові, влийте в сковороду курячий бульйон і лимонний сік, додайте імбир і зменшіть вогонь до середнього. Перемішайте і готуйте 3 хв., Поки соус злегка не загусне. Крок 5 У цей же час промийте рис, покладіть в каструлю і залийте 1,5 склянки води. Посоліть і доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і зменшіть вогонь до слабкого. Варіть 12 хв., До готовності. Розгорніть і додайте 1 ст. л. масла. Крок 6 Перекладіть медальйони в соус і додайте скибочки лимона і горошок. Перемішайте і готуйте 3-4 хв., До м'якості горошку. Крок 7 Розкладіть на тарілки рис і медальйони. Полийте соусом і посипте кунжутом.

0/5 (0 Reviews)