Інгредієнти
- фарш м'ясний – 200 г
- портвейн – 1 ч. л.
- тісто листкове готове – 200 г
- зелень дрібно нарізана за смаком – 1 ст. л.
- яйце – 1 шт
для змащення
- жовток яєчний – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
1. У м'ясний фарш додати портвейн, зелень, яйце, сіль і перець. Добре перемішати. 2. Тісто розкачати тонким шаром. Вирізати з нього 48 гуртків діаметром 5 см. Половину гуртків змастити жовтком, в центр кожного покласти трохи начинки. Накрити другим гуртком тесту, з силою притиснути краю чаркою або невеликим стаканчиком. 3. Змастити пиріжки жовтком, зробити по краю насічки ножем або виделкою. Викласти на деко, попередньо збризнути водою, і випікати при 220 & # 186; С 15 хв. До речі Якщо ви дотримуєтеся пост, спечіть пиріжки з квасолею, додавши хмелі-сунелі і змастіть пиріжки перед випічкою рослинним маслом замість яєчного жовтка.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!