Інгредієнти
Для тіста:
- яйце – 1 шт
- сіль
- 500 г борошна вищого сорту
Для фаршу:
- по 300 г баранини і свинини
- 100 г кісткового мозку
- сіль і перець
покроковий рецепт пРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Для приготування фаршу пропустити через м'ясорубку з дрібними гратами баранину, свинину і кістковий мозок. Все добре перемішати, посолити і поперчити за смаком. Крок 2 Для тесту просіяти борошно, потім насипати її гіркою, зробити лунку, влити в неї півсклянки води і вбити яйце. Додати сіль і добре замісити тісто. Крок 3 Дати тісту відлежатися 20-30 хв., Потім розкачати у вигляді джгута. Нарізати шматочками, з яких розкачати тонкі коржі. Покласти на них по 5-6 г фаршу, зліпити пельмені, з'єднавши обидва кінці. Крок 4 Пельмені опускати в киплячу воду, додавши в неї перець, лавровий лист і сіль. Варити, поки вони не спливуть. Окремо подати масло і сметану.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!