ПЕЛЬМЕНИ Герасимовський

ПЕЛЬМЕНИ Герасимовський

Інгредієнти

Для тіста:

  • яйце – 1 шт
  • сіль
  • 500 г борошна вищого сорту

Для фаршу:

  • по 300 г баранини і свинини
  • 100 г кісткового мозку
  • сіль і перець

покроковий рецепт пРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Для приготування фаршу пропустити через м'ясорубку з дрібними гратами баранину, свинину і кістковий мозок. Все добре перемішати, посолити і поперчити за смаком. Крок 2 Для тесту просіяти борошно, потім насипати її гіркою, зробити лунку, влити в неї півсклянки води і вбити яйце. Додати сіль і добре замісити тісто. Крок 3 Дати тісту відлежатися 20-30 хв., Потім розкачати у вигляді джгута. Нарізати шматочками, з яких розкачати тонкі коржі. Покласти на них по 5-6 г фаршу, зліпити пельмені, з'єднавши обидва кінці. Крок 4 Пельмені опускати в киплячу воду, додавши в неї перець, лавровий лист і сіль. Варити, поки вони не спливуть. Окремо подати масло і сметану.

0/5 (0 Reviews)