Інгредієнти
- масло рослинне
- молоко – 1,5 склянки
- горіх мускатний
- борошно – 0,75 склянки
- часник – 3 зубчики
- сіль
- середній пучок шніт-цибулі
- яйця – 2 шт
- цибулини середні – 2 шт
- шинка – 400 г
Для смаження:
- фундук сирої – 100 г
- молоко – 1 стакан
- мука
- масло для фритюру
- яйця – 2 шт
для соусу бешамель:
- молоко – 1,5 склянки
- горіх мускатний
- борошно – 4 ст. л.
- сіль
- яйце – 1 шт
- масло вершкове – 4 ст. л.
- перець болгарський
Покроковий рецепт приготування
Для млинчиків збити в комбайні молоко з яйцями, борошном і сіллю в однорідну масу. Дати постояти 20 хв., Спекти на рослинній олії маленькі млинчики (діаметром 10-12 см). Для соусу бешамель розтопити масло, обсмажити в ньому борошно до світло-коричневого кольору, помішуючи, влити гаряче молоко. Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом за смаком, варити, помішуючи, щоб не було грудок, до загусання, 5 хв. Злегка остудити, додати збите яйце, перемішати. Для начинки шинку і цибулю нарізати невеликими кубиками, часник подрібнити. Обсмажити все разом в 2 ст. л. масла до золотистого кольору, 10 хв. Після цього додати соус бешамель і подрібнений шніт-цибуля, перемішати. Остудити, в кожен млинець покласти трохи начинки, згорнути конвертиком. Розігріти масло для фритюру до 160-180 ° С. Кожен млинець обваляти в борошні, потім у збитих з молоком яйцях, потім в подрібнених горіхах і обсмажити у фритюрі до золотистого кольору. Перекласти готові млинці на паперові рушники на 1-2 хв., Подавати теплими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!