МЛИНЧИКИ з шинкою

МЛИНЧИКИ з шинкою

Інгредієнти

  • масло рослинне
  • молоко – 1,5 склянки
  • горіх мускатний
  • борошно – 0,75 склянки
  • часник – 3 зубчики
  • сіль
  • середній пучок шніт-цибулі
  • яйця – 2 шт
  • цибулини середні – 2 шт
  • шинка – 400 г

Для смаження:

  • фундук сирої – 100 г
  • молоко – 1 стакан
  • мука
  • масло для фритюру
  • яйця – 2 шт

для соусу бешамель:

  • молоко – 1,5 склянки
  • горіх мускатний
  • борошно – 4 ст. л.
  • сіль
  • яйце – 1 шт
  • масло вершкове – 4 ст. л.
  • перець болгарський

Покроковий рецепт приготування

Для млинчиків збити в комбайні молоко з яйцями, борошном і сіллю в однорідну масу. Дати постояти 20 хв., Спекти на рослинній олії маленькі млинчики (діаметром 10-12 см). Для соусу бешамель розтопити масло, обсмажити в ньому борошно до світло-коричневого кольору, помішуючи, влити гаряче молоко. Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом за смаком, варити, помішуючи, щоб не було грудок, до загусання, 5 хв. Злегка остудити, додати збите яйце, перемішати. Для начинки шинку і цибулю нарізати невеликими кубиками, часник подрібнити. Обсмажити все разом в 2 ст. л. масла до золотистого кольору, 10 хв. Після цього додати соус бешамель і подрібнений шніт-цибуля, перемішати. Остудити, в кожен млинець покласти трохи начинки, згорнути конвертиком. Розігріти масло для фритюру до 160-180 ° С. Кожен млинець обваляти в борошні, потім у збитих з молоком яйцях, потім в подрібнених горіхах і обсмажити у фритюрі до золотистого кольору. Перекласти готові млинці на паперові рушники на 1-2 хв., Подавати теплими.

0/5 (0 Reviews)