РУЛЕТИКИ З ШИНКИ

РУЛЕТИКИ З ШИНКИ

Інгредієнти

  • 4 солоних огірочка
  • 1 ст. л. сушеного базиліка
  • 4 ст. л. майонезу
  • 2 ст. л. желатину в порошку
  • 2-3 ст. л. рослинного масла
  • 100 г столового хрону
  • 500 г вареної шинки
  • 200 г твердого сиру
  • петрушка
  • листя зеленого салату для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Шинку нарізати дуже тонкими пластинками, приблизно 1,5 мм завтовшки. * Ви можете купити вже готову нарізку або попросити продавця тонко нарізати шматок шинки. Крок 2 Зелень вимити, обсушити і дрібно нарубати. Змішати в мисці хрін з майонезом, додати нарізану зелень і сушений базилік, ретельно перемішати. * Для цієї страви ми використовуємо столовий хрін і майонез без додавання будь-яких спецій і прянощів. Ні солити, ні перчити начинку не потрібно. Крок 3 Желатин замочити в невеликій кількості кип'яченої води, дати йому набрякнути, потім поставити на невеликий вогонь і нагрівати, постійно помішуючи, до повного розчинення. Зняти з вогню, дати трохи охолонути, процідити через дрібне сито і додати в суміш хрону з майонезом. Перемішати. Крок 4 Пластинки шинки згорнути конусом, для зручності поставити в широкі келихи і наповнити вийшла начинкою. Дати начинці застигнути, після чого перекласти її на блюдо сервіровки. Крок 5 ВАРІАНТ: Гарячі рулетики з сиром Солоні огірки і сир нарізати брусочками однакового розміру, викласти на шинку; згорнути рулетики, закріпити їх дерев'яними зубочистками. Крок 6 Розігріти в сковороді олію, обсмажити шинкові рулетики до рум'яної скоринки (4 хв.). Викласти на блюдо сервіровки.

0/5 (0 Reviews)