Інгредієнти
- слабосолона сьомга – 150 г
- тонкий вірменський лаваш – 1 шт.
- солоні огірочки – 2 шт.
- нарізані кінза, кріп і петрушка – 1 ст. л.
- шинка – 100 г
- плавлений сир – 150 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Шинку і огірки нарізати тонкою соломкою. Крок 2
Лаваш змастити плавленим сиром, посипати зеленню. Розділити лаваш на 2 частини. На одну частину викласти шинку і огірки, згорнути в щільний рулет, загорнути його в плівку і покласти в холодильник. Крок 3
Рибу нарізати тонкими скибочками і розкласти на що залишився лаваш, залишивши вільним зовнішній край шириною близько 10 см. Скрутити в рулет, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 1 ч. на пікніку плівку зняти, нарізати рулети скибочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!