Напевно, багато хто погодиться, що від самої назви страви & laquo; млинці з м'ясом & raquo; прокидається звірячий апетит. І в цьому випадку все думки про дієти зазвичай йдуть на другий або навіть третій план! Особливо якщо мова йде не про традиційний, трохи нудному поєднанні відвареного м'яса, пропущеного через м'ясорубку, зі смаженою цибулею. У начинку ми внесли деякі зміни, які відбилися на смак млинців з м'ясом найкращим чином. Які саме? Ми додали в начинку яйця, а також дрібно нарізану зелену цибулю. І, таким чином, блюдо змінило своє зимове & laquo; настрій & raquo; на позитивно весняне!
& nbsp;
Інгредієнти
- 300 г борошна
- 500 мл молока
- 2 яйця
- 50 г вершкового масла
- щіпка солі
- рослинне масло
Для начинки:
- 400 г м'якоті яловичини
- 2 середні цибулини
- 1 пучок зеленої цибулі
- 70 г вершкового масла
- 40 мл рослинного масла
- 3 яйця
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте тісто для млинців з м'ясом. Борошно з сіллю просійте у велику миску. Розтопити масло, змішайте з молоком і збийте. Додайте в борошно, перемішайте тісто, щоб не було грудочок. Дайте тесту постояти 30 хв. Крок 2
З вистояти тесту випікаючи на рослинному маслі тонкі млинці на добре розігрітій сковороді. З одного боку млинці краще сильно не підсмажувати. Готові млинці складайте в каструлю, тримайте під кришкою. Крок 3
Для начинки відваріть м'ясо в слабо киплячій підсоленій воді до повної готовності. Зваріть яйця круто. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками. Крок 4
Готове м'ясо проверніть через м'ясорубку. Яйця очистіть і наріжте, цибулю обсмажте у вершковому маслі. Наріжте дрібно зелену цибулю. Змішайте всі інгредієнти. Щоб фарш не вийшов сухим, додайте трохи теплого м'ясного бульйону. Ретельно перемішайте. Крок 5
На кожен млинець (на сильніше засмажену сторону) акуратно викладіть приблизно по 2 ст. л. м'ясної начинки. Поверніть конвертиком, акуратно підгинаючи всередину відкриті краю. Безпосередньо перед подачею обсмажте готові млинці з м'ясом в сковороді з товстим дном на рослинній олії – з обох боків до рум'яної скоринки. Корисна порада
В тісто млинців з м'ясом можна додати трохи цукру. Буквально чайну ложку! Така добавка зробить смак страви більш виразним, а самі млинці в процесі смаження будуть краще підрум'янюватися.
До речі Подвійте інгредієнти млинців з м'ясом і приготуйте їх на кілька днів. Таке блюдо можна взяти в офіс або дати дитині в школу. Можете навіть не розігрівати млинці: вони гарні як в теплом, так і холодному вигляді.
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!