М'ЯСНА ПІЦА

М'ясна піца & mdash; справжній подарунок для тих, хто любить ситні блюда з яскравим насиченим смаком. До речі таку & nbsp; випічку & nbsp; цілком можна подати навіть на вечерю, доповнивши хіба що зеленим салатом. Що стосується м'ясної складової піци, крім запропонованих, ви можете використовувати будь-які, які знайдуться в холодильнику або в найближчому магазині. Підійдуть сосиски, сардельки та звичайна варена ковбаса, однак копченості проявлять себе в піці значно виразніше. Томатний соус беріть той, що вам більше подобається: обмежень немає! Ну а саме приготування м'ясної піци не викличе ніяких труднощів навіть у не надто досвідченої господині. Просто і дуже смачно!
& nbsp;

М'ЯСНА ПІЦА

Інгредієнти

  • молоко – 35 мл
  • питна вода – 50 мл
  • сухі дріжджі – 1 ч. л
  • борошно – 200 г + ще трохи для розкочування тіста
  • сіль – на кінчику ножа
  • оливкова олія – ​​1 ст. л.
  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • червона цибулина – 1 шт.
  • помідори – 1 шт.
  • солодкий перець – 1 шт.
  • чеддер – 30 г
  • твердий сир – 10 г
  • карбонад, шинка або салямі – 200 г
  • томатний соус – 3-4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте тісто для м'ясної піци. Молоко налийте в каструлю, додайте питну воду і поставте на середній вогонь. Нагрійте приблизно до 35 ° C. Зніміть з вогню і перелийте в більшу миску. Крок 2 Додайте сухі дріжджі і перемішайте. Залиште на 15 хвилин. Борошно просійте з сіллю через дрібне сито. Пересипьте в миску з дріжджовий сумішшю і вимісити тісто. Крок 3 Влийте оливкова олія. Вимішуйте тісто для м'ясної піци протягом 10-15 хвилин, розтягуючи і відбиваючи об стіл. Потім сформуйте куля, накрийте харчовою плівкою і приберіть в тепле місце на 1 годину. Крок 4 Тісто, що підійшло обомніте і викладіть на робочий стіл, подпиленний борошном. Круглу форму для випічки діаметром 28-30 см злегка змастіть рослинною олією. Крок 5 Розкачайте тісто для піци в тонкий корж діаметром більшим, ніж форми. Швидко перекладіть в неї корж і притисніть до дна. Зробіть невеликі бортики, загнув надлишки тесту з країв всередину. Крок 6 Щоб під час випічки тісто для піци не піднімався і не виштовхувало начинку, часто наколи поверхню коржі виделкою. Накрийте форму з тістом рушником і залиште на 10 хвилин. Крок 7 Приготуйте інгредієнти начинки м'ясний піци. Цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями. Помідори і перець вимийте. Помідори наріжте кружальцями. Перець очистіть від насіння, м'якоть нарізати соломкою. Обидва види сиру натріть на дрібній тертці. Карбонад (шинку, салямі) наріжте невеликими скибочками. Крок 8 Коржик в формі змастіть томатним соусом. Посипте чеддер. Зверху розподіліть карбонад (шинку, салямі), цибуля, перець і помідори. Посипте сиром, що залишився. Випікайте 15 хвилин при 220 ° С. Корисна порада

Якщо тісто для м'ясної піци виходить занадто крутим (причина може бути в якості самої муки), додайте в нього ще трохи оливкового масла або води, після чого ретельно вимісити до отримання маси однорідної консистенції.

До речі

Перед подачею на стіл м'ясну піцу можна посипати будь подрібненою зеленню. На нашу думку, особливо гармонійно буде & laquo; звучати & raquo; петрушка або дуже ароматний пряний червоний базилік.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)