Ця страва – одне з улюблених в нашій родині. Часто готуємо його на свята і дні народження. А рецептом дуже давно зі мною поділилася невістка Надя (дружина брата чоловіка). В оригінальному рецепті м'ясні & quot; пальчики & quot; загортали у фольгу і варилися у воді. Подавалися на стіл у фользі. Так ми спочатку і робили. Потім трохи змінили рецепт і стали гасити & quot; пальчики & quot; без фольги.
Кращі сімейні рецепти x Інгредієнти
- свинина 1 кг
- морква 2 шт.
- плавлений сирок 2 шт.
- часник зубчики 3 – 4 шт.
- приправа для свинини 1 ст.л.
- сіль за смаком
- рослинне масло 4 ст.л.
- мука
- кріп
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> чорний мелений перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину нарізати тонкими скибочками і відбити молоточком. Кожен шматочок посипати приправою, сіллю і перцем і дати постояти 30 хв. Крок 2 Морква і сирки натерти на крупній тертці, часник вичавити через прес. Овочі і сир з'єднати, трохи посолити і поперчити, перемішати. Крок 3 На кожен пласт м'яса з одного краю покласти морквяно-сирну начинку, туго згорнути рулетами. Покласти рулетики в морозилку на 2 ч. Крок 4 Обваляти “пальчики” в борошні і обсмажити на олії з усіх боків до рум'яної. Крок 5 Скласти рулетики в каструльку, залити водою, щоб покрило на 1 см, і тушкувати під кришкою до готовності. За 5 хв до закінчення гасіння покласти в каструлю дрібно нарізаний кріп. Крок 6 При подачі полити рулетики соусом, в якому вони гасилися.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!