М'ЯСНІ ПАЛЬЧИКИ

Ця страва – одне з улюблених в нашій родині. Часто готуємо його на свята і дні народження. А рецептом дуже давно зі мною поділилася невістка Надя (дружина брата чоловіка). В оригінальному рецепті м'ясні & quot; пальчики & quot; загортали у фольгу і варилися у воді. Подавалися на стіл у фользі. Так ми спочатку і робили. Потім трохи змінили рецепт і стали гасити & quot; пальчики & quot; без фольги.

М'ЯСНІ ПАЛЬЧИКИ

М'ЯСНІ ПАЛЬЧИКИ

М'ЯСНІ ПАЛЬЧИКИ

Кращі сімейні рецепти x Інгредієнти

  • свинина 1 кг
  • морква 2 шт.
  • плавлений сирок 2 шт.
  • часник зубчики 3 – 4 шт.
  • приправа для свинини 1 ст.л.
  • сіль за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> чорний мелений перець за смаком

  • рослинне масло 4 ст.л.
  • мука
  • кріп

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину нарізати тонкими скибочками і відбити молоточком. Кожен шматочок посипати приправою, сіллю і перцем і дати постояти 30 хв. Крок 2 Морква і сирки натерти на крупній тертці, часник вичавити через прес. Овочі і сир з'єднати, трохи посолити і поперчити, перемішати. Крок 3 На кожен пласт м'яса з одного краю покласти морквяно-сирну начинку, туго згорнути рулетами. Покласти рулетики в морозилку на 2 ч. Крок 4 Обваляти “пальчики” в борошні і обсмажити на олії з усіх боків до рум'яної. Крок 5 Скласти рулетики в каструльку, залити водою, щоб покрило на 1 см, і тушкувати під кришкою до готовності. За 5 хв до закінчення гасіння покласти в каструлю дрібно нарізаний кріп. Крок 6 При подачі полити рулетики соусом, в якому вони гасилися.

0/5 (0 Reviews)