М'ясний КИШ

Інгредієнти

для начинки:

  • по 1 ч. л. сушеного орегано і чебрецю
  • цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
  • 1 пучок свіжої петрушки
  • яйця – 2 шт
  • 400 г змішаного м'ясного фаршу
  • 100 г тертого сиру” емменталер “
  • часник – 2 зубчики
  • оливкова олія – ​​2 ст.л.
  • 4-5 ст. л. томатної пасти

для тіста:

  • сир нежирний – нежирний, 150 г
  • борошно – 150 г
  • сіль дрібна морська
  • масло вершкове – 150 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Сир ретельно віджати. Борошно, наструганное пластівцями масло, сир і сіль вимісити в гладке тісто і помістити на 30 хв. на холод. Крок 2 Цибулю і часник очистити, цибулю нарізати дрібними кубиками, часник пропустити через прес. Крок 3 Масло розігріти в сковороді, обсмажити цибулю до прозорості, додати часник і томатну пасту; все ретельно розмішати. До лушпиння маси додати фарш і продовжувати готувати 10 хв., Час від часу помішуючи. В кінці додати за смаком чебрець і орегано, посолити і поперчити. Крок 4 Петрушку дрібно порубати, змішати з яйцями і 40 г сиру. Обережно підмішати до фаршу. Крок 5 Розігріти духовку до 180 & # 186; С, круглу форму діаметром 26 см гарненько змастити жиром, присипати борошном або викласти папером для запікання. Розкачати тісто завтовшки 5 мм і помістити в форму, сформувавши бортики висотою 3 см. Крок 6 Тісто покрити рівним шаром підготовленого фаршу, посипати зверху сиром, що залишився і запікати до готовності, 30 хв.

0/5 (0 Reviews)