ІТАЛІЙСЬКІ СЕНДВІЧІ з фрикадельками

ІТАЛІЙСЬКІ СЕНДВІЧІ з фрикадельками

Інгредієнти

  • 300 г яловичого фаршу
  • 2 ч. л. сушеного базиліка
  • 200 г сиру “моцарелла”
  • 1 французький багет
  • паста томатна
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • масло рослинне
  • сіль
  • масло вершкове – 50 г
  • 1 гілочка свіжого базиліка
  • 300 г нарізаних консервованих помідорів
  • часник – 1 зубчик
  • 1 ст. л. оливкового масла

Покроковий рецепт приготування

Цибулю і часник очистити. Цибулю дрібно порізати, часник потовкти. У сковороді розігріти оливкову олію, додати цибулю, часник, помідори, томатну пасту, посипати сушеним базиліком. Обсмажувати, помішуючи, на невеликому вогні, поки маса не загусне. Багет розрізати на 4 частини і кожен шматок розрізати навпіл уздовж. Вискобліть м'якоть з обох половинок і покришити в миску. Додати яловичий фарш, посолити, поперчити і перемішати. З отриманого фаршу скачати 12 кульок. У сковороді розігріти олію і обсмажувати в ньому фрикадельки до появи скоринки. Вершковим маслом (2/3 від загальної кількості) намазати хліб зсередини, додати половину томатного соусу. Зверху покласти фрикадельки, полити рештою соусом. Сир порізати скибочками і половину викласти на фрикадельки з соусом. З'єднати половинки хліба, злегка придавивши. Зовні змастити вершковим маслом, зверху покласти скибочки залишився сиру. Загорнути сендвічі в промаслений фольгу. Духовку розігріти до 190 градусів. Запікати сендвічі 20 хв., Потім розкрити фольгу і запікати ще приблизно 10 хв., До появи хрусткої скоринки. Прикрасити листям свіжого базиліка.

0/5 (0 Reviews)