Інгредієнти
- 200 г гострого соусу “Тако”
- 1 ч. л. лушпиння приправи
- 4 тортильи Tex Mex
- 400 г яловичого фаршу
- 4 ст. л. тертого сиру “Чеддер”
- зелений салат
- яйця – 8 штук
- масло рослинне
- 1 банка консервованої червоної квасолі
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідор – 2 шт
Покроковий рецепт приготування
кожне яйце підсмажити в вигляді окремої глазуньи. Тортилії протягом декількох секунд обсмажити у фритюрі з обох сторін і обсушити на паперовій серветці. Фарш обсмажити з рослинним маслом, додати цибульний порошок і квасоля, посолити, поперчити, все разом прогріти. На вогнетривку тарілку покласти тортилью, по ній розподілити суміш фаршу і квасолі, покрити соусом, потім укласти дві яєчні і все посипати сиром. Запекти під грилем. Подати з шинкованою салатом і скибочками помідорів.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!