Картопляні коржі по-мексиканськи

Картопляні коржі по-мексиканськи

Картопляні коржі по-мексиканськи

Інгредієнти

  • 600 г картоплі
  • лимонний сік, мелена паприка і кайенский перець за смаком
  • масло рослинне
  • помідор – 2 шт
  • яйце – 1 шт
  • сіль
  • сіль, мелений перець
  • Для покриття:
  • 300 г яловичого фаршу
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • 300 г консервованої кукурудзи
  • 4 середньопекучого перцю чилі
  • борошно – 1 ст.л.
  • часник – 2 зубчики
  • 2 ст. л. томату-пюре

Покроковий рецепт приготування

Картопля промити, очистити і натерти на тертці. Додати борошно, яйце, посолити і добре перемішати. Розігріти на сковороді олію. Столовою ложкою викласти на сковороду картопляну масу як оладки, надаючи їм форму круглих коржів, обсмажити з обох сторін. Помідори вимити, хрестоподібно надрізати, бланшувати 2 хв. в киплячій воді. Облити холодною водою, зняти шкірку, видалити насіння і нарізати м'якоть дрібними кубиками. Яловичий фарш обсмажити в розігрітій олії, додати до фаршу порізані помідори і томат-пюре, видавити часник, добре перемішати. Перець чилі промити, видалити насіння і плодоніжки, нарізати смужками. Разом з обсушене кукурудзою додати до фаршу і перемішати. Всі разом як слід прогріти. Приправити сіллю, перцем, кайенским перцем, скропити лимонним соком. Суміш викласти на гарячі коржі і негайно ж подавати.

0/5 (0 Reviews)