Інгредієнти
- 600 г картоплі
- лимонний сік, мелена паприка і кайенский перець за смаком
- масло рослинне
- помідор – 2 шт
- яйце – 1 шт
- сіль
- сіль, мелений перець
- Для покриття:
- 300 г яловичого фаршу
- рослинне масло – 2 ст.л.
- 300 г консервованої кукурудзи
- 4 середньопекучого перцю чилі
- борошно – 1 ст.л.
- часник – 2 зубчики
- 2 ст. л. томату-пюре
Покроковий рецепт приготування
Картопля промити, очистити і натерти на тертці. Додати борошно, яйце, посолити і добре перемішати. Розігріти на сковороді олію. Столовою ложкою викласти на сковороду картопляну масу як оладки, надаючи їм форму круглих коржів, обсмажити з обох сторін. Помідори вимити, хрестоподібно надрізати, бланшувати 2 хв. в киплячій воді. Облити холодною водою, зняти шкірку, видалити насіння і нарізати м'якоть дрібними кубиками. Яловичий фарш обсмажити в розігрітій олії, додати до фаршу порізані помідори і томат-пюре, видавити часник, добре перемішати. Перець чилі промити, видалити насіння і плодоніжки, нарізати смужками. Разом з обсушене кукурудзою додати до фаршу і перемішати. Всі разом як слід прогріти. Приправити сіллю, перцем, кайенским перцем, скропити лимонним соком. Суміш викласти на гарячі коржі і негайно ж подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!