Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти
- морква велика – 3 шт.
- свиняча вирізка – 700 г
- паприка – 1 ст. л.
- сало – 150 г
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
М'ясо вимити й обсушити. Моркву почистити і нарізати тонкими довгими смужками. Сало нарізати також як і морква. У м'ясі за допомогою тонкого ножа зробити кілька отворів і нашпигувати морквою і салом. Паприку, сіль і перець перемішати і цією сумішшю натерти м'ясо. Духовку розігріти до 180 & deg; C. М'ясо загорнути у фольгу і поставити в духовку на 45 хвилин. На гарнір можна подати картоплю в мундирі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!