М'ЯСО, фаршировані овочі

М'ЯСО, фаршировані овочі

Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти

  • морква велика – 3 шт.
  • свиняча вирізка – 700 г
  • паприка – 1 ст. л.
  • сало – 150 г
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

М'ясо вимити й обсушити. Моркву почистити і нарізати тонкими довгими смужками. Сало нарізати також як і морква. У м'ясі за допомогою тонкого ножа зробити кілька отворів і нашпигувати морквою і салом. Паприку, сіль і перець перемішати і цією сумішшю натерти м'ясо. Духовку розігріти до 180 & deg; C. М'ясо загорнути у фольгу і поставити в духовку на 45 хвилин. На гарнір можна подати картоплю в мундирі.

0/5 (0 Reviews)