Свинячої шийки З ТОМАТАМИ і печерицями, запечена В ТЕСТІ

свинячого шийки З ТОМАТАМИ і печерицями, запечена В ТЕСТІ

Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти

  • печериці – 200 г
  • масло оливкове – 2 ст.л.
  • великі помідори – 200 г
  • бездріжджове листкове тісто – 200 г
  • часник – 2 зубчики
  • свиняча шийка – 600 г
  • яйце (жовток) – 1 шт.
  • петрушка – 30 г

Покроковий рецепт приготування

М'ясо промити, обсушити і обсмажити до золотистої скоринки на оливковій олії протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Прибрати з вогню і ненадовго відставити убік. Печериці з помідорами дрібно нарізати і відправити гаситися на середньому вогні на 5-7 хвилин. В кінці додати подрібнені петрушку і часник, ретельно перемішати. Тісто досить тонко розкачати. Викласти на тісто свинячу шийку, надрізати її з однієї зі сторін, зробивши кишеню. Покласти в кишеню начинку з томатів і шампіньйонів. Змастивши краю тесту яєчним жовтком, акуратно загорнути в нього м'ясо – так, щоб не було товстих швів і розривів тесту. Якщо залишилися надлишки тесту, їх краще обрізати. Запікати м'ясо 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

0/5 (0 Reviews)