Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти
- цибуля ріпчаста дрібний – 2 шт.
- великі помідори – 500 г
- свиняча вирізка – 500 г
- петрушка, кінза, базилік фіолетовий – за смаком
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Свинину обсмажити на оливковій олії цілим шматком, посолити, поперчити, поставити в розігріту до 200 & deg; C духовку до готовності. Помідори очистити від шкірки, нарізати півкільцями. Цибулю нарізати півкільцями, змішати з помідорами, посолити, поперчити, залишити, щоб пустили сік. Готове м'ясо нарізати середніми шматочками, викласти на блюдо зверху салату, посипати дрібно нарізаною зеленню, полити соком від м'яса.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!