Запечена СВИНИНА З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ І ЛУКА

запечена СВИНИНА З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ І ЛУКА

Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста дрібний – 2 шт.
  • великі помідори – 500 г
  • свиняча вирізка – 500 г
  • петрушка, кінза, базилік фіолетовий – за смаком
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Свинину обсмажити на оливковій олії цілим шматком, посолити, поперчити, поставити в розігріту до 200 & deg; C духовку до готовності. Помідори очистити від шкірки, нарізати півкільцями. Цибулю нарізати півкільцями, змішати з помідорами, посолити, поперчити, залишити, щоб пустили сік. Готове м'ясо нарізати середніми шматочками, викласти на блюдо зверху салату, посипати дрібно нарізаною зеленню, полити соком від м'яса.

0/5 (0 Reviews)