Кращі народні рецепти. Квасоля і бобові x Інгредієнти
- масло рослинне – 30 г
- квасоля червона – 30 г
- ананасовий сік – 25 г
- цибуля червоний – 7 г
- свинина (товстий край) – 80 г
- крохмаль – 2 ст. л.
- морква велика – 25 г
- перець болгарський червоний – 20 г
- зелень – гілочку
- ананас – 50 г
- сіль – за смаком
- баклажан – 30 г
- перець чилі – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Квасолю відварити до повної готовності і відкласти в тепле місце. Свинину нарізати на однакові брусочки, посолити, обваляти в крохмалі і обсмажити на розжареній олії. Як тільки м'ясо буде готове, додати овочі, нарізані брусочками, швидко обсмажити, потім додати варену квасолю, ананас, ананасовий сік, сіль, перець чилі і гасити до загустіння соусу. Прикрасити половинкою ананаса, кружечком червоної цибулі і зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!