Капелюшки мексиканка (СВИНИНА З ЧЕРВОНОЇ квасолею У КИСЛО СОЛОДКОМУ соусі)

капелюшки мексиканка (СВИНИНА З ЧЕРВОНОЇ квасолею У КИСЛО СОЛОДКОМУ соусі)

Кращі народні рецепти. Квасоля і бобові x Інгредієнти

  • масло рослинне – 30 г
  • квасоля червона – 30 г
  • ананасовий сік – 25 г
  • цибуля червоний – 7 г
  • свинина (товстий край) – 80 г
  • крохмаль – 2 ст. л.
  • морква велика – 25 г
  • перець болгарський червоний – 20 г
  • зелень – гілочку
  • ананас – 50 г
  • сіль – за смаком
  • баклажан – 30 г
  • перець чилі – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Квасолю відварити до повної готовності і відкласти в тепле місце. Свинину нарізати на однакові брусочки, посолити, обваляти в крохмалі і обсмажити на розжареній олії. Як тільки м'ясо буде готове, додати овочі, нарізані брусочками, швидко обсмажити, потім додати варену квасолю, ананас, ананасовий сік, сіль, перець чилі і гасити до загустіння соусу. Прикрасити половинкою ананаса, кружечком червоної цибулі і зеленню.

0/5 (0 Reviews)