Інгредієнти
- солоні огірки – 2 шт.
- картопля – 2 шт.
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
- кефір – 0,5 склянки
- масло вершкове – 125 г
- свинина (шийна частина) – 350 г
- просіяне борошно – 2 склянки
- яйце – 1 шт.
- розпушувач – 1 ч. л.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Вершкове масло змішати з яйцем, кефіром, сіллю і розпушувачем. Додати борошно, замісити тісто, накрити і поставити в холодильник на 30 хв. Крок 2
Картоплю і цибулю очистити. М'ясо і всі овочі нарізати дрібними кубиками. М'ясо обсмажити, помішуючи, в розігрітій олії, 10 хв. Додати овочі, сіль і перець. Готувати ще 5 хв. Крок 3
Розігріти духовку до 180 & deg; C. Тісто розкачати в тонкий пласт, вирізати з нього гуртки розміром з блюдце, розкласти начинку і зробити пиріжки. Викласти на змащене маслом деко і випікати 40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!