Інгредієнти
- сир емменталь – 60 г
- сіль – за смаком
- масло вершкове – 30 г
- сир маскарпоне – 100 г
- бульйон курячий – 250 мл
- білий цикорій – 4 качана
- смужки бекону – 8 шт .
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підрізати качани цикорію знизу і вирізати ножем жестк ую серцевину. У сотейнику розтопити вершкове масло і, перевертаючи, обсмажити цикорій, 5 хв. Влити бульйон, посолити, поперчити, довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 6 хв. Крок 2
Загорнути кожен качанчик в 2 смужки бекону. Щільно укласти в змащену маслом форму для запікання. Крок 3
Розігріти духовку до 170 & deg; C. Бульйон, що наполовину випарувати. Розмішати в ньому сир маскарпоне. Влити соус в форму з цукром. Сир Емменталь нарізати тонкими скибочками і покласти зверху. Запекти в духовці до рум'яної скоринки, 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!