ЦИКОРІЙ в беконі

ЦИКОРІЙ в бекон

Інгредієнти

  • сир емменталь – 60 г
  • сіль – за смаком
  • масло вершкове – 30 г
  • сир маскарпоне – 100 г
  • бульйон курячий – 250 мл
  • білий цикорій – 4 качана
  • смужки бекону – 8 шт .

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Підрізати качани цикорію знизу і вирізати ножем жестк ую серцевину. У сотейнику розтопити вершкове масло і, перевертаючи, обсмажити цикорій, 5 хв. Влити бульйон, посолити, поперчити, довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 6 хв. Крок 2

ЦИКОРІЙ в бекон

Загорнути кожен качанчик в 2 смужки бекону. Щільно укласти в змащену маслом форму для запікання. Крок 3

ЦИКОРІЙ в бекон

Розігріти духовку до 170 & deg; C. Бульйон, що наполовину випарувати. Розмішати в ньому сир маскарпоне. Влити соус в форму з цукром. Сир Емменталь нарізати тонкими скибочками і покласти зверху. Запекти в духовці до рум'яної скоринки, 15 хв.

0/5 (0 Reviews)