Інгредієнти
- сіль – за смаком
- велика червона цибулина – 1 шт.
- масло рослинне – 50 мл
- пучок петрушки – 1 шт.
- червоний бальзамічний оцет – 1,5 ст. л.
- нарізка бекону – 250 г
- молода картопля – 500 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля вимити і відварити в мундирі в киплячій підсоленій воді до готовності, 20 хв. Злити воду, картоплю підсушити, нарізати великими шматками. Лук очистити і нарізати півкільцями. Петрушку вимити, обсушити і розібрати на листочки. Крок 2
Бекон нарізати шматочками завдовжки 3 см і обсмажити на сухій розігрітій сковороді до шкварок. Обсушити на паперових рушниках. Крок 3
Змішати масло з оцтом. Викласти в салатницю картопля, цибуля, бекон і листочки петрушки. Посолити, поперчити і полити соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!