Картопляний салат з ЧЕРВОНИМ ЛУКОМ І БЕКОНОМ

КАРТОПЛЯНИЙ салат з ЧЕРВОНИМ ЛУКОМ І БЕКОНОМ

Інгредієнти

  • сіль – за смаком
  • велика червона цибулина – 1 шт.
  • масло рослинне – 50 мл
  • пучок петрушки – 1 шт.
  • червоний бальзамічний оцет – 1,5 ст. л.
  • нарізка бекону – 250 г
  • молода картопля – 500 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Картопля вимити і відварити в мундирі в киплячій підсоленій воді до готовності, 20 хв. Злити воду, картоплю підсушити, нарізати великими шматками. Лук очистити і нарізати півкільцями. Петрушку вимити, обсушити і розібрати на листочки. Крок 2

Бекон нарізати шматочками завдовжки 3 см і обсмажити на сухій розігрітій сковороді до шкварок. Обсушити на паперових рушниках. Крок 3

КАРТОПЛЯНИЙ салат з ЧЕРВОНИМ ЛУКОМ І БЕКОНОМ

Змішати масло з оцтом. Викласти в салатницю картопля, цибуля, бекон і листочки петрушки. Посолити, поперчити і полити соусом.

0/5 (0 Reviews)