Інгредієнти
- сіль – за смаком
- кукурудза консервована – 400 г
- огірки мариновані – 8 шт.
- стебло цибулі-порею, біла частина – 1 шт.
- темне пиво – 1 л
- консервована біла квасоля у власному соку – 800 г
- 1 велика або 2 середні гарбуза
- безкісткова свинина – 2 кг
- цибуля – 1 шт.
- невеликий червоний перчик чилі – 4 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- консервована томатна м'якоть – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і подрібнити. Лук-порей ретельно вимити і нарізати півкільцями, огірки – невеликими шматочками. Чилі розрізати навпіл, видалити насіння. М'якоть нарізати тонкими півкільцями. Свинину вимити, обсушити і нашаткувати тонкою соломкою. Крок 2
Розігріти у великій сковороді олію і обсмажити в ньому ріпчасту цибулю, цибулю-порей і чилі, 5 хв. Додати м'ясо і готувати, час від часу помішуючи, ще 6 хв. Крок 3
Додати квасолю і кукурудзу разом з рідиною. Через 3 хв. покласти огірки, влити 3-4 ст. л. огіркового розсолу. Перемішати і залишити на невеликому вогні. Крок 4
Змішати в сотейнику томатну м'якоть з пивом, довести суміш до кипіння. Крок 5
Влити в сковороду з м'ясом і тушкувати під кришкою на мінімальному вогні 15 хв. Приправити сіллю. Крок 6
Гарбуз вимити, зрізати верхівку і вискоблити серцевину. Деко накрити промасленим пергаментом, поставити на нього гарбуз. Перекласти в гарбуз приготоване м'ясо разом з овочами і соусом. Накрити зрізаною верхівкою і поставити в розігріту до 180 & deg; C духовку на 45 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!