М'ЯСО ПО-абхазького

М'ЯСО ПО-абхазького

Інгредієнти < ul>

  • яйце – 6 шт.
  • масло рослинне
  • майонез – 6 ст. л.
  • перець червоний – за смаком
  • крохмаль картопляний – 6 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • яловичина – 1 кг
  • Для гарніру

    • соус томатний – 30 г
    • петрушка кучерява – 10 г

    Для гарніру

    • картопля фрі – 140 г

    Покроковий рецепт приготування

    Яловичину нарізати тонкими брусочками і покласти в миску. Додати крохмаль, яйця, майонез, сіль і перець. Добре перемішати, дати настоятися 5-6 годин. М'ясо смажити на олії до готовності (порція 200 г). Подавати на теплому блюді з картоплею фрі, томатним соусом і петрушкою для прикраси.

    0/5 (0 Reviews)