Інгредієнти < ul>
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло вершкове – 20 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо нарізати кубиками, картопля і морква – кружальцями, цибулю – кільцями, сир натерти на тертці. Крок 2
обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки на рослинній олії, посипати сіллю, перцем за бажанням. Додати спеції. Крок 3
Обсмажити моркву. У цьому ж маслі потримати трохи картопля і викласти на окрему страву. Крок 4
змішати сир, майонез, томатну пасту і яйце. Крок 5
викласти на деко, застелене фольгою, всі інгредієнти смужками, починаючи зверху, тобто шматочок м'яса, 2 кружечка картоплі, кружечок моркви. І так до кінця. Крок 6
залити соусом. Посипати сиром. Викласти зверху вершкове масло. Крок 7
Помістити в нагріту до 160 & deg; C в духовку на 40-60 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!