Інгредієнти
- яловичий рубець – 1 кг
- вино біле сухе – 250 мл
- часник – 2 зубчики
- перець чорний – 5 горошин
- черешки селери – 3 шт.
- томати у власному соку – 500 г
- лист лавровий – 1 шт.
- бульйон м'ясний – 2 л
- гвоздика – 2 шт.
- масло вершкове – 50 г
- масло рослинне – 50 мл
- морква середнього розміру – 3 шт.
- цибуля дрібний – 2 шт.
- швейцарський сир – 100 г
- гірчиця – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Рубець ретельно очистити жорсткою щіткою, промити і нарізати шматками довжиною 5 см і шириною 1 см. Крок 2
Помістити рубець в каструлю з 2 л води, довести до кипіння, зняти піну і варити 1 год. Відкинути на друшляк. Крок 3
Морква, цибуля і часник очистити. Черешки селери вимити. Нарізати овочі невеликими шматочками. Крок 4
розігріти в сотейнику вершкове і рослинне масло, обсмажити цибулю і моркву, 6 хв. Додати селеру і часник, готувати ще 1 хв. Крок 5
Покласти до овочів шматочки рубця і гірчицю. Перемішати. Влити вино і готувати, поки воно повністю не випарується. Влити бульйон, довести до кипіння. Додати розім'яті томати разом з соком. Зменшити вогонь і готувати під нещільно закритою кришкою 5 ч. За 20 хв. до готовності додати лавровий лист, горошини перцю і гвоздику. Приправити сіллю. Крок 6
Акуратно викласти вміст сотейника в форму для запікання. Сир натерти на тертці, посипати зверху. Поставити в розігріту до 200 & deg; C духовку на 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!