ФРИКАДЕЛЬКИ ПО-лангедокскіх

ФРИКАДЕЛЬКИ ПО-лангедокскіх

Інгредієнти < ul>

  • петрушка – 4 гілочки
  • яловичина (фарш) – 350 г
  • свинячий фарш – 350 г
  • яйце – 2 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • сіль – за смаком
  • борошно – 3 ст. л.
  • Для соусу:

    • оливки без кісточок – 200 г
    • варено-копчена шинка – 50 г
    • велика цибулина – 1 шт.
    • бульйон м'ясний – 500 мл
    • солоне сало – 100 г
    • помідор середнього розміру – 2 шт.
    • масло рослинне – 2 ст. л.
    • сіль – за смаком
    • борошно – 1 ст. л.
    • щіпка кайенского перцю

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 < p> ФРИКАДЕЛЬКИ ПО-лангедокскіх

    Часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати в мисці яловичий і свинячий фарш, часник, петрушку, яйця, сіль і перець. Ретельно вимісити. Крок 2

    ФРИКАДЕЛЬКИ ПО-лангедокскіх

    розділити фарш на невеликі шматочки, скачати їх у кульки і обваляти в борошні. Поставити в холодильник. Крок 3

    ФРИКАДЕЛЬКИ ПО-лангедокскіх

    Сало і шинку нарізати невеликими шматочками. Лук очистити і подрібнити. Помідори вимити і нарізати невеликими шматочками. Крок 4

    ФРИКАДЕЛЬКИ ПО-лангедокскіх

    швидко обсмажити в сотейнику в розігрітій олії фрикадельки, 3-4 хв. Викласти на блюдо. Помістити в сотейник сало і шинку, готувати 6 хв. Додати цибулю, помідори, кайенский перець і борошно. Перемішати дерев'яною лопаткою і готувати 4 хв. Крок 5

    ФРИКАДЕЛЬКИ ПО-лангедокскіх

    влити бульйон, довести до кипіння. Повернути в сотейник фрикадельки, зменшити вогонь і готувати під кришкою 30 хв. Крок 6

    ФРИКАДЕЛЬКИ ПО-лангедокскіх

    оливки опустити на 3 хв. в киплячу воду. Відкинути на друшляк і додати до фрикадельок. Готувати під кришкою ще 10 хв. Подавати з картопляним пюре.

    0/5 (0 Reviews)