Інгредієнти
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
- гілочки тархуна – 3-4 шт .
- помідори сливка – 500 г
- масло оливкове – 100 мл
- товчений часник – 6 зубчиків
- гілочки розмарину – 2 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> свинячі реберця – 800 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/svinye-rebryshki-po-provanski-7dee0b8.jpg" alt = "свинячі реберця по-прованськи" />
Часник очистити і крупно нарізати. Розмарин вимити, обсушити, зняти листочки з гілки. Помістити часник, листочки розмарину, 0,5 ч. Л. солі і 1 ч. л. меленого перцю в блендер. Збити до однорідної маси. Продовжуючи збивати, влити оливкове масло. Крок 2
Ребра вимити, покласти в миску, влити приготований маринад. Ретельно перемішати, накрити і поставити в холодильник на ніч. Крок 3
На наступний день помідори вимити, розрізати кожен навпіл. Тархун вимити, обсушити. Крок 4
М'ясо вийняти з маринаду. Розігріти велику сковороду і на сильному вогні обсмажити ребра, по 5 хв. з кожного боку. Перекласти на блюдо, накрити листом фольги і залишити на 10 хв. Крок 5
Додати в сковороду, де смажилися реберця, 2 ст. л. маринаду і обсмажити помідори, час від часу помішуючи, 5 хв. Посолити, поперчити. Гілочки тархуна покласти до помідорів, перемішати і готувати 2 хв. Крок 6
Повернути в сковороду м'ясо, перемішати, прогріти, 2 хв. Перекласти на блюдо сервіровки і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!