Інгредієнти
- 1,5 кг яловичої грудинки з жирком на кістки
- 6 скибочок бекону
- 1 морквина
- 2 великі цибулини
- 2 зубчики часнику
- 1 ч. л. суміші перців горошком
- мускатний горіх на кінчику ножа
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Покладіть грудинку в каструлю цілим шматком, залийте окропом. Доведіть до кипіння, додайте розрізану на шматки морква, перець горошком і сіль, варіть під кришкою на невеликому вогні до того моменту, коли м'ясо буде падати з кістки, приблизно 2,5 год. Крок 2
вийміть грудинку з бульйону (він не знадобиться – можете подати його до млинців, попередньо процідивши). Наріжте м'ясо невеликими шматками і поверніть через м'ясорубку. Крок 3
Цибулини почистіть і наріжте якомога дрібніше – шматочки цибулі повинні бути за розміром не більш рисового зерна. Крок 4
Наріжте бекон тонкими смужками і покладіть на холодну сковороду. Увімкніть невеликий вогонь. Витопите жир з бекону, додайте цибулю, збільште вогонь. Обсмажуйте до золотистого кольору цибулі, 10 хв. Крок 5
Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Додайте часник до цибулі з беконом і обсмажуйте ще 3-4 хв. Крок 6
Покладіть в сковороду м'ясний фарш, приправити мускатним горіхом, посоліть, поперчіть, перемішайте і обсмажуйте всі разом ще пару хвилин. Перед тим як начинити млинці, остудіть фарш.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!