Начинка ДЛЯ млинці з м'ясом

Інгредієнти

  • 1,5 кг яловичої грудинки з жирком на кістки
  • 6 скибочок бекону
  • 1 морквина
  • 2 великі цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. л. суміші перців горошком
  • мускатний горіх на кінчику ножа
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Покладіть грудинку в каструлю цілим шматком, залийте окропом. Доведіть до кипіння, додайте розрізану на шматки морква, перець горошком і сіль, варіть під кришкою на невеликому вогні до того моменту, коли м'ясо буде падати з кістки, приблизно 2,5 год. Крок 2

Начинка ДЛЯ млинці з м'ясом

вийміть грудинку з бульйону (він не знадобиться – можете подати його до млинців, попередньо процідивши). Наріжте м'ясо невеликими шматками і поверніть через м'ясорубку. Крок 3

Начинка ДЛЯ млинці з м'ясом

Цибулини почистіть і наріжте якомога дрібніше – шматочки цибулі повинні бути за розміром не більш рисового зерна. Крок 4

Начинка ДЛЯ млинці з м'ясом

Наріжте бекон тонкими смужками і покладіть на холодну сковороду. Увімкніть невеликий вогонь. Витопите жир з бекону, додайте цибулю, збільште вогонь. Обсмажуйте до золотистого кольору цибулі, 10 хв. Крок 5

Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Додайте часник до цибулі з беконом і обсмажуйте ще 3-4 хв. Крок 6

Покладіть в сковороду м'ясний фарш, приправити мускатним горіхом, посоліть, поперчіть, перемішайте і обсмажуйте всі разом ще пару хвилин. Перед тим як начинити млинці, остудіть фарш.

0/5 (0 Reviews)