Гуляш з свинячий лопатки з помідорами і зеленого квасолею

Не завжди экономно значит погано. Візьміть, наприклад, свинячу лопатку. Коштує цей продукт зовсім недорого, а тушковані або томлені страви з нього виходять чудовими

Інгредієнти

  • 500 г м’якоті свинячої лопатки
  • 700 г помідорів
  • 200 г зеленої квасолі (свіжої або замороженої)
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 5 гілочок петрушки
  • 2 склянки бульйону або води
  • 1/2 склянки білого сухого вина
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • оливкова олія
  • 1 ч. л. солодкої паприки
  • 1/2 ч. Л. сушеного чебрецю
  • щіпка кайенского перцю
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ГУЛЯШ З СВИНЯЧИЙ ЛОПАТКИ З  ПОМІДОРАМИ І  ; ЗЕЛЕНІЙ квасолею

Очистіть цибулю і часник і дрібно наріжте. Помідори залийте окропом і залиште на 5 хв., Потім обдайте холодною водою і видаліть шкірку. М’якоть наріжте кубиками. Свинину наріжте середніми кубиками.

Крок 2 Розігрійте оливкову олію у великій каструлі і обсмажити цибулю з часником до золотистого кольору В кінці приготування додайте паприку і смажте, помішуючи, 1 хв. Відразу ж додайте в каструлю м’ясо і обсмажте, помішуючи, до рум’яної скоринки.

Крок 3

ГУЛЯШ З СВИНЯЧИЙ ЛОПАТКИ З  ПОМІДОРАМИ І  ; ЗЕЛЕНІЙ квасолею

Покладіть в каструлю помідори і томатну пасту і продовжуйте смажити ще 5 хв. Влийте вино і доведіть до кипіння. Влийте бульйон або воду і знову доведіть до кипіння. Додайте сіль, кайенский перець і чебрець, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте гуляш 1,5 ч, поки свинина не стане мягкой.Подготовьте зелену квасолю, обріжте кінчики

Крок 4 і розріжте стручки на шматочки довжиною 2-3 см. Додайте квасолю в каструлю і готуйте 20 хв. (Якщо ви використовуєте свіжоморожену квасоля, то готуйте 10 хв.)

Крок 5

 гУЛЯШ З СВИНЯЧИЙ ЛОПАТКИ З  ПОМІДОРАМИ І  ЗЕЛЕНІЙ квасолею

Поперчіть гуляш, якщо потрібно, посоліть. Дрібно наріжте петрушкуі додайте в гуляш.

0/5 (0 Reviews)