Не завжди экономно значит погано. Візьміть, наприклад, свинячу лопатку. Коштує цей продукт зовсім недорого, а тушковані або томлені страви з нього виходять чудовими
Інгредієнти
- 500 г м’якоті свинячої лопатки
- 700 г помідорів
- 200 г зеленої квасолі (свіжої або замороженої)
- 1 середня цибулина
- 2 зубчики часнику
- 5 гілочок петрушки
- 2 склянки бульйону або води
- 1/2 склянки білого сухого вина
- 1 ст. л. томатної пасти
- оливкова олія
- 1 ч. л. солодкої паприки
- 1/2 ч. Л. сушеного чебрецю
- щіпка кайенского перцю
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистіть цибулю і часник і дрібно наріжте. Помідори залийте окропом і залиште на 5 хв., Потім обдайте холодною водою і видаліть шкірку. М’якоть наріжте кубиками. Свинину наріжте середніми кубиками.
Крок 2 Розігрійте оливкову олію у великій каструлі і обсмажити цибулю з часником до золотистого кольору В кінці приготування додайте паприку і смажте, помішуючи, 1 хв. Відразу ж додайте в каструлю м’ясо і обсмажте, помішуючи, до рум’яної скоринки.
Крок 3
Покладіть в каструлю помідори і томатну пасту і продовжуйте смажити ще 5 хв. Влийте вино і доведіть до кипіння. Влийте бульйон або воду і знову доведіть до кипіння. Додайте сіль, кайенский перець і чебрець, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте гуляш 1,5 ч, поки свинина не стане мягкой.Подготовьте зелену квасолю, обріжте кінчики
Крок 4 і розріжте стручки на шматочки довжиною 2-3 см. Додайте квасолю в каструлю і готуйте 20 хв. (Якщо ви використовуєте свіжоморожену квасоля, то готуйте 10 хв.)
Крок 5
Поперчіть гуляш, якщо потрібно, посоліть. Дрібно наріжте петрушкуі додайте в гуляш.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!