СВИНЯЧА РУЛЬКА

Рецептом цієї страви можуть похвалитися багато світових кухні. Але, мабуть, найбільше поважають свинячу рульку німці і чехи. & Nbsp; Це блюдо & nbsp; – ідеальний варіант для великої дружньої вечірки.

свиняча рулька

Інгредієнти

  • рулька свиняча -1 кг
  • сіль – 15 г
  • перець горошком – 2г
  • лавровий лист – 1 г
  • кмин – 2 г
  • вода – 2 л

Соус для рульки :

  • цибуля – 200г
  • морква – 200г
  • темне пиво – 500мл
  • кмин – 2г
  • Деміглас – 500г
  • масло вершкове – 150г
  • м'ясний бульйон – 500мл
  • сіль, перець за смаком

Тушкована капуста:

  • квашена капуста – 500г
  • кмин – 2г
  • перець горошком – 1г
  • вишневе пиво – 200 мл
  • цибуля ріпчаста – 100г
  • масло рослинне – 100г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замочити рульку в солоній воді з додаванням спецій на 12 годин. Далі готувати в пароконвектоматі на пару 45 хвилин. Потім запікати в пароконвектоматі при температурі 230С 30-40 хвилин до появи хрусткої скоринки. Періодично поливати пивом. Крок 2 Готуємо соус до рулька. Для цього потрібно обсмажити овочі, додати кмин, половину пива, упарити, додати Деміглас, знову упарити. В кінці додати, що залишився пиво і вершкове масло. Крок 3 Тушкуємо капусту. Цибулю нарізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі, додати квашену капусту і вишневе пиво і тушкувати до готовності. Крок 4 Готову рульку полити соусом. Подавати з картопляним пюре і тушкованою капустою. До речі

Рецепт надано Дмитром Зотов, шеф-Повр & nbsp; ресторанів Zotman pizza pie; Haggis pub & amp; kitchen; Madame Wong; Крильце або ніжка і Schneider.

0/5 (0 Reviews)