Рецептом цієї страви можуть похвалитися багато світових кухні. Але, мабуть, найбільше поважають свинячу рульку німці і чехи. & Nbsp; Це блюдо & nbsp; – ідеальний варіант для великої дружньої вечірки.
Інгредієнти
- рулька свиняча -1 кг
- сіль – 15 г
- перець горошком – 2г
- лавровий лист – 1 г
- кмин – 2 г
- вода – 2 л
Соус для рульки :
- цибуля – 200г
- морква – 200г
- темне пиво – 500мл
- кмин – 2г
- Деміглас – 500г
- масло вершкове – 150г
- м'ясний бульйон – 500мл
- сіль, перець за смаком
Тушкована капуста:
- квашена капуста – 500г
- кмин – 2г
- перець горошком – 1г
- вишневе пиво – 200 мл
- цибуля ріпчаста – 100г
- масло рослинне – 100г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замочити рульку в солоній воді з додаванням спецій на 12 годин. Далі готувати в пароконвектоматі на пару 45 хвилин. Потім запікати в пароконвектоматі при температурі 230С 30-40 хвилин до появи хрусткої скоринки. Періодично поливати пивом. Крок 2 Готуємо соус до рулька. Для цього потрібно обсмажити овочі, додати кмин, половину пива, упарити, додати Деміглас, знову упарити. В кінці додати, що залишився пиво і вершкове масло. Крок 3 Тушкуємо капусту. Цибулю нарізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі, додати квашену капусту і вишневе пиво і тушкувати до готовності. Крок 4 Готову рульку полити соусом. Подавати з картопляним пюре і тушкованою капустою. До речі
Рецепт надано Дмитром Зотов, шеф-Повр & nbsp; ресторанів Zotman pizza pie; Haggis pub & amp; kitchen; Madame Wong; Крильце або ніжка і Schneider.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!