Інгредієнти
- 1 кг яловичих вух
- цибуля ріпчаста
- 2 3 зубчики часнику
- чорний перець горошком
- сіль
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Вуха обпалити, якщо потрібно, вичистити і замочити на ніч. З ранку залити водою, додати цілу очищену цибулину і спеції за смаком, поставити варитися. Крок 2 Довести до кипіння, зняти піну і зменшити вогонь, щоб тільки злегка подрагивала поверхню. Варити 6-7 годин. Підготувати любою форму або банку. Крок 3 Увечері дістати вуха з бульйону, нарізати смужками і укласти в банку. Влити стільки бульйону, щоб маса ввібрала його в себе, і залишити на ніч у холодильнику, щоб сальтисон застиг.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!