НАЙБІЛЬШИЙ ПРОСТИЙ Суп з фрикадельками і вермішелі

На прохання наших читачів публікуємо рецепт самого простого супу з & nbsp; фрикадельками. Впевнені, його люблять діти в & nbsp; кожній родині. Щоб урізноманітнити суп, додайте в & nbsp; нього зелений горошок, картопля або зовсім замініть вермішель на рис або пшоно.

 НАЙБІЛЬШИЙ ПРОСТИЙ СУП З & nbsp; фрикадельки і & nbsp; вермішель

 НАЙБІЛЬШИЙ ПРОСТИЙ СУП З & nbsp; фрикадельки і & nbsp; вермішель

Інгредієнти

  • 1,3 л & nbsp; бульйону (курячого, м'ясного, овочевого)
  • 1/2 склянки дрібної вермішелі
  • 1 середня морквина
  • 1 середня цибулина
  • 5 гілочок кропу
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для фрикадельок:

  • 350 г & nbsp; фаршу з яловичини і & nbsp; свинини або з індички
  • 1 маленька цибулина
  • 2 скибочки білого хліба
  • 100 мл молока
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте фарш. Зріжте з & nbsp; хліба кірки, м'якуш залийте молоком і & nbsp; залиште на 5 & nbsp; хв. Очистіть і & nbsp; дрібно порубати цибулю. Змішайте в & nbsp; великій мисці фарш, цибулю і & nbsp; віджатий хліб. Приправте сіллю і & nbsp; перцем. Накрийте харчової плівкою і & nbsp; залиште мінімум на 30 & nbsp; хв. Крок 2 Очистіть цибулю і & nbsp; морква. Лук наріжте маленькими кубиками, моркву & nbsp; – тонкими півкільцями. Крок 3 Поставте каструлю з & nbsp; бульйоном на вогонь і & nbsp; доведіть до кипіння. Крок 4 Розігрійте в & nbsp; сковороді олію і & nbsp; обсмажте цибулю на & nbsp; середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору, 5-7 хв. Додайте моркву і & nbsp; готуйте ще 5 & nbsp; хв. Перекладіть овочі в & nbsp; каструлю з & nbsp; бульйоном, варіть 5 & nbsp; хв. Крок 5 Змочуючи руки водою, сформуйте з фаршу фрикадельки розміром з & nbsp; волоський горіх. Покладіть в & nbsp; бульйон фрикадельки і & nbsp; доведіть до кипіння. Варіть 10 & nbsp; хв. Крок 6 Всипте в & nbsp; киплячий суп вермішель і, помішуючи, готуйте ще 5 & nbsp; хв. Наріжте дрібно кріп і & nbsp; посипте суп перед подачею. До речі

Радимо вам приготувати відразу побільше фрикадельок, хоча б з кілограма фаршу. Частина використовуйте відразу, а & nbsp; інші фрикадельки викладіть на тацю, застелений харчовою плівкою, і & nbsp; заморозьте. Потім перекладіть фрикадельки в & nbsp; контейнери або пакети і & nbsp; зберігайте в & nbsp; морозильнику. В & nbsp; наступного разу суп приготується ще швидше.

0/5 (0 Reviews)