Навар З ягнятини І МОЛОДИМИ овочами

навар З ягнятини І МОЛОДИМИ овочами

Інгредієнти

  • 2 стиглих помідора
  • 1 “букет гарні”
  • 300 г стручкового зеленого горошку
  • сіль
  • олія кукурудзяна
  • 100 г молодого цибулі
  • 300 г зеленої стручкової квасолі
  • фенхель
  • 300 г молодої моркви
  • масло вершкове розм'якшене
  • вино сухе біле
  • часник – 2 зубчики
  • 600 г філе ягнятини без кісток
  • цукор – 1 ч.л..
  • борошно – 1 ст.л.
  • горіх мускатний

Покроковий рецепт приготування

Філейну частину зачистити від плівок і жив і нарізати поперек волокон на невеликі медальйони. Кукурудзяна олія розігріти у великій каструлі. Злегка обсмажити м'ясо, стежачи за тим, щоб воно не підгоріло. Коли м'ясо підрум'яниться, вийняти, обсушити, 2/3 & nbsp; жиру з каструлі злити. Знову помістити м'ясо в каструлю, посипати цукром. Перемішати, посипати борошном і готувати, помішуючи, 3 хв. Влити вино, перемішати, приправити мускатним горіхом, сіллю і перцем. Помідори розрізати навпіл. Часник очистити і порубати. Додати в каструлю з м'ясом томати, часник і “букет гарні”. Додати трохи води, щоб вона тільки покривала м'ясо. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 35 хв. Тим часом очистити моркву і цибулю, видалити жорстку нитку у стручків квасолі. У сотейнику розтопити вершкове масло, викласти туди моркву, крупно нарізану цибулю і фенхель. Обсмажувати овочі, помішуючи, 10 хв., Потім вийняти і обсушити. Стручки квасолі проварити на пару 10-12 хв. У каструлю з м'ясом додати моркву, фенхель, цибулю і зелений горошок. Перемішати, знову накрити кришкою і продовжувати готувати на слабкому вогні 20-25 хв. За 5 хв. до подачі додати зелену квасолю, обережно перемішати. Перевірити, чи достатньо приправ. Подати на стіл блюдо в каструлі і розкласти по підігрітих тарілках. СЛОВАРЬ навареними у французькій кухні називають рагу з баранини або ягнятини з овочами. Наварено вважається “весняним” блюдом і виходить особливо ароматним, коли готується зі свіжими молодими овочами. Таким же чином можна приготувати курку або рибу.

0/5 (0 Reviews)