М'ЯСНІ МЕДАЛЬЙОНИ ПО-ФРАНЦУЗСКИ

М'ЯСНІ МЕДАЛЬЙОНИ ПО-ФРАНЦУЗСКИ

М'ЯСНІ МЕДАЛЬЙОНИ ПО-ФРАНЦУЗСКИ

Інгредієнти

  • крихти свіжого білого хліба
  • 50 г сала
  • 8 смужок бекону
  • сіль
  • яйце – 1 шт
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • яловичина (вирізка)
  • лист лавровий
  • 50 г печериць
  • масло рослинне – для обсмажування
  • 150 мл м'ясного бульйону
  • 300 г курячої печінки
  • вино біле сухе

Покроковий рецепт приготування

1. & nbsp; Сало нарізати невеликими кубиками. Печінка вимити, обсушити і нарізати. Лук очистити, подрібнити. Гриби вимити, дрібно нарізати. Сковороду як слід розігріти, обсмажити сало 2 & nbsp; хв. Додати печінку, цибулю, гриби, раскрошенную лавровий лист, сіль і перець. Швидко обсмажити на сильному вогні, 4 & nbsp; хв. Зняти з вогню. 2. & nbsp; Дати повністю охолонути, перекласти в блендер, подрібнити до стану пюре. Додати хлібні крихти і яйце. Перемішати. 3. & nbsp; М'ясо вимити, обсушити і розрізати впоперек волокон на 8 & nbsp; шматків. Накрити харчовою плівкою і як слід відбити. Натерти сіллю і перцем. 4. & nbsp; На 4 & nbsp; шматка м'яса розкласти порівну приготовлену начинку. Накрити залишилися шматками. 5. & nbsp; Загорнути кожен медальйон в 2 & nbsp; смужки бекону, покладені навхрест. Швидко обсмажити на сковороді по 3 & nbsp; хв. з кожного боку. 6. & nbsp; Перекласти медальйони в каструлю, влити вино. Готувати без кришки на середньому вогні, поки об'єм рідини не зменшиться вдвічі. Один раз перевернути медальйони. Додати гарячий бульйон, зменшити вогонь і готувати під кришкою ще 20 & nbsp; хв.

0/5 (0 Reviews)