ШНІЦЕЛЬ З ТЕЛЯТИНИ CORDON BLEU

Інгредієнти

  • сіль
  • 4 скибочки вареної шинки
  • яйця – 2 шт
  • перець білий
  • жир для смаження
  • 6 ст. л. панірувальних сухарів
  • 4 телячих шніцелі по 200 г товщиною 2 см
  • лимон для прикраси
  • мука
  • 4 скибочки емментальського сиру

Покроковий рецепт приготування

У шніцель з поздовжньої сторони прорізати кишені. Шніцелі приправити, в кишені покласти по скибочці шинки і сиру, отвір заколоти дерев’яною шпажкою. Потім послідовно обваляти в борошні, збитому яйці і сухарях. Смажити на сковороді по 8-10 хвилин з кожного боку. Викласти на підігріте блюдо, прикрасити лимоном. Подати з картоплею і зеленим горошком.

5/5 (1 Review)