Простий спосіб урізноманітнити звичну повсякденну їжу. Котлети виходять соковитими і ніжними. У моїй родині цей рецепт один з найулюбленіших.
Інгредієнти
- куряче філе 1,5 кг
- сир 150 г
- болгарський перець 1 шт.
- петрушка 1 пучок
- сіль, перець за смаком
- панірувальні сухарі
- масло для смаження
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Куряче філе пропустити через м'ясорубку. Крок 2
Болгарський перець нарізати кубиками, петрушку дрібно нашаткувати. Крок 3
Сир натерти на крупній тертці. Крок 4
Сир, петрушку і перець викласти в фарш, перемішати. Посолити, поперчити за смаком і ще раз ретельно перемішати. Крок 5
З отримав фаршу сформувати котлети. Запанірувати їх в сухарях. Крок 6
Викласти в сковороду з розігрітим маслом. Крок 7
Обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки. Крок 8
Можна подавати. Корисна порада
В холодному вигляді ці котлети нітрохи не гірше. Їх можна взяти з собою на пікнік або як перекус в подорож.
Господині на заміткуЯкщо сформувати з цього фаршу невеликі кульки, запанірувати і обсмажити їх у фритюрі, вийдуть ніжні курячі крокети. А якщо їх посадити на шпажки, то це вже відмінний варіант для фуршету.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!