Просте в приготуванні і улюблена з дитинства страва.
Інгредієнти
- капуста 1/2 качана
- фарш 200 г
- рис 1 чайна чашка
- томатна паста 70 (маленька баночка) г
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Капусту недбало порубати. Фарш дуже швидко обсмажити (вірніше сказати ошпарити) в маслі. Додати капусту, перемішати. Крок 2
Залити окропом, щоб повністю покрило капусту, накрити кришкою, зменшити вогонь, залишити гаситися до напівготовності капусти. Крок 3
Додати рис, перемішати. Крок 4
Додати томатну пасту, перемішати. Посолити, поперчити за смаком. Крок 5
Залишити гаситися під кришкою до готовності рису. Крок 6
Можна подавати. Корисна порада
Фарш підійде абсолютно любой- той, який Ви любите
Господині на замітку
Можна додати моркву і цибулю (відразу після капусти)
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!