М'ясний хліб – це така історія, яка подобається абсолютно всім. Він хороший як гарячим на обід або вечерю, так і холодним – для бутербродів і сендвічів. А особливо він подобається тим, хто його готує – адже це дуже просто. І завжди відмінний результат!
Інгредієнти
- фарш 1 кг
- цибуля 1/2 шт.
- часник 1 зубчик
- кетчуп 1 ст. л.
- панірувальні сухарі 1 чайна чашка
- молоко 1 чайна чашка
- яйце 1 шт.
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник дуже дрібно нарізати. Крок 2
У глибоку миску викласти фарш, додати до нього всі інгредієнти: цибуля, часник, сухарі, молоко, кетчуп, яйце, приправити за смаком. Крок 3
Перемішати. Крок 4
Дуже-дуже щільно викласти фарш (практично утрамбувати) в змащену маслом форму. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Крок 5
В середині процесу, але не раніше, ніж через 45 хв., можна змастити верхівку хліба кетчупом. Це потрібно для того, щоб не було твердої скоринки. Яка, до речі, багатьом подобається. Крок 6
Через півтори години витягнути з духовки, дати трохи охолонути, перш, ніж діставати з форми. Можна подавати. Корисна порада
В залежності від настрою, в фарш можна додавати будь-які інші інгредієнти. Дуже цікаво в цьому хлібі звучать оливки. Без кісточок)))
Господині на замітку
Кетчуп ми додаємо для кольору і смаку, тому тут теж маса варіантів. Можна замінити кетчуп домашньою аджикою або томатним соусом. Можна взагалі відмовитися від кетчупу, якщо не хочеться томатного смаку, і додати ложку гірчиці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!