М'ясний ХЛІБ

М'ясний хліб – це така історія, яка подобається абсолютно всім. Він хороший як гарячим на обід або вечерю, так і холодним – для бутербродів і сендвічів. А особливо він подобається тим, хто його готує – адже це дуже просто. І завжди відмінний результат!

М'ясний ХЛІБ

М'ясний ХЛІБ

М'ясний ХЛІБ

М'ясний ХЛІБ

Інгредієнти

  • фарш 1 кг
  • цибуля 1/2 шт.
  • часник 1 зубчик
  • кетчуп 1 ст. л.
  • панірувальні сухарі 1 чайна чашка
  • молоко 1 чайна чашка
  • яйце 1 шт.
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 М'ясний ХЛІБ

Лук і часник дуже дрібно нарізати. Крок 2

М'ясний ХЛІБ

У глибоку миску викласти фарш, додати до нього всі інгредієнти: цибуля, часник, сухарі, молоко, кетчуп, яйце, приправити за смаком. Крок 3

М'ясний ХЛІБ

Перемішати. Крок 4

М'ясний ХЛІБ

Дуже-дуже щільно викласти фарш (практично утрамбувати) в змащену маслом форму. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Крок 5

М'ясний ХЛІБ

В середині процесу, але не раніше, ніж через 45 хв., можна змастити верхівку хліба кетчупом. Це потрібно для того, щоб не було твердої скоринки. Яка, до речі, багатьом подобається. Крок 6

М'ясний ХЛІБ

Через півтори години витягнути з духовки, дати трохи охолонути, перш, ніж діставати з форми. Можна подавати. Корисна порада

В залежності від настрою, в фарш можна додавати будь-які інші інгредієнти. Дуже цікаво в цьому хлібі звучать оливки. Без кісточок)))

Господині на замітку

Кетчуп ми додаємо для кольору і смаку, тому тут теж маса варіантів. Можна замінити кетчуп домашньою аджикою або томатним соусом. Можна взагалі відмовитися від кетчупу, якщо не хочеться томатного смаку, і додати ложку гірчиці.

0/5 (0 Reviews)