Відмінне рішення для смачного обіду або вечері. Швидко, просто і & nbsp; смачно.
Інгредієнти
- 600 г яловичого фаршу
- 200 г жирного свинячого фаршу
- 1 стакан сухих хлібних крихт
- молоко
- 1 середня цибулина
- 1 яйце і 1 жовток
- сіль, мелений чорний перець
- рослинне масло
- соус теріякі
- 300 г різнокольорових помідорів чері
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Покладіть довгі дерев'яні шпажки в гарячу воду на 30 хв. Залийте хлібні крихти такою кількістю молока, щоб воно повністю закрило крихти, залиште на 5-10 хв. Потім додайте злегка збите з жовтком яйце. Крок 2
Дуже дрібно наріжте очищену цибулю, змішайте зі свинячим і яловичим фаршем. Посоліть, поперчіть, додайте хліб з яйцями, ретельно вимісити. Поставте фарш в холодильник на 30-60 хв. Крок 3
Змочуючи руки в гарячій воді, скачайте фрикадельки розміром зі сливу, викладіть на змащене олією тацю. За допомогою пензлика змастіть фрикадельки соусом теріякі. Крок 4
Розігрійте духовку до 180 ° С. Насадите фрикадельки і помідори черрі, чергуючи, на шпажки. Покладіть шашлички на застелений пергаментом деко. Запікайте до готовності фрикадельок, приблизно 15 хв. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!