Котлети & nbsp; & ndash; така звична їжа, що мало хто замислюється про & nbsp; технології приготування цієї страви. Але щоб котлети вийшли дійсно смачними і & nbsp; соковитими, потрібно володіти декількома кулінарними прийомами
Інгредієнти
- 500 г філе стегна індички
- 1 яйце
- 3 шматки білого хліба
- 50 г вершкового масла
- 1 середня цибулина
- 10 гілочок свіжого майорану
- сухарі для панірування
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- Для грибного соусу:
- 150 г грибів
- 1 середня цибулина
- 200 мл вершків жирністю 22%
- 1 ст. л. борошна
- сіль, мелений чорний перець
- оливкова олія «екстра вірджин»
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 мл молока
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо індички наріжте невеликими шматочками, цибулю очистіть і теж наріжте. Пропустіть лук і м'ясо через м'ясорубку два рази. Крок 2
З хліба зріжте кірку і залийте м'якуш молоком, злегка відіжміть і додайте разом з яйцем в фарш. Посоліть, поперчіть, додайте листочки майорану. Крок 3 Холодне вершкове масло натріть на тертці і додайте в фарш. Крок 4
Добре вимісити фарш і сформуйте невеликі плоскі котлети. Обваляйте котлети в сухарях з усіх боків. Крок 5 Розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажте котлети з двох сторін до готовності на середньому вогні. Крок 6 Для соусу цибулю очистіть і подрібніть. Гриби наріжте невеликими шматочками. Розігрійте в сковороді олію і обсмажте на середньому вогні цибулю до м'якості. Додайте гриби і смажте ще 5-7 хв. Посипте гриби борошном і перемішайте, готуйте ще 2 хв. Влийте в кілька прийомів холодні вершки, кожен раз добре розмішуючи, щоб не було грудок. Доведіть до кипіння і проваріть соус, 1 хв. Приправте сіллю і перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!