СОКОВИТІ КОТЛЕТИ З ІНДИКИ з грибним соусом

Котлети & nbsp; & ndash; така звична їжа, що мало хто замислюється про & nbsp; технології приготування цієї страви. Але щоб котлети вийшли дійсно смачними і & nbsp; соковитими, потрібно володіти декількома кулінарними прийомами

Інгредієнти

  • 500 г філе стегна індички
  • 1 яйце
  • 3 шматки білого хліба
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 мл молока

  • 50 г вершкового масла
  • 1 середня цибулина
  • 10 гілочок свіжого майорану
  • сухарі для панірування
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • Для грибного соусу:
  • 150 г грибів
  • 1 середня цибулина
  • 200 мл вершків жирністю 22%
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль, мелений чорний перець
  • оливкова олія «екстра вірджин»

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СОКОВИТІ КОТЛЕТИ З & nbsp; ІНДИКИ З & nbsp; грибним соусом

М'ясо індички наріжте невеликими шматочками, цибулю очистіть і теж наріжте. Пропустіть лук і м'ясо через м'ясорубку два рази. Крок 2

СОКОВИТІ КОТЛЕТИ З & nbsp; ІНДИКИ З & nbsp; грибним соусом

З хліба зріжте кірку і залийте м'якуш молоком, злегка відіжміть і додайте разом з яйцем в фарш. Посоліть, поперчіть, додайте листочки майорану. Крок 3 Холодне вершкове масло натріть на тертці і додайте в фарш. Крок 4

СОКОВИТІ КОТЛЕТИ З & nbsp; ІНДИКИ З & nbsp; грибним соусом

Добре вимісити фарш і сформуйте невеликі плоскі котлети. Обваляйте котлети в сухарях з усіх боків. Крок 5 Розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажте котлети з двох сторін до готовності на середньому вогні. Крок 6 Для соусу цибулю очистіть і подрібніть. Гриби наріжте невеликими шматочками. Розігрійте в сковороді олію і обсмажте на середньому вогні цибулю до м'якості. Додайте гриби і смажте ще 5-7 хв. Посипте гриби борошном і перемішайте, готуйте ще 2 хв. Влийте в кілька прийомів холодні вершки, кожен раз добре розмішуючи, щоб не було грудок. Доведіть до кипіння і проваріть соус, 1 хв. Приправте сіллю і перцем.

0/5 (0 Reviews)