Інгредієнти
- 1 кг м'якоті свинячого окосту
- 300 мл сухого червоного вина
- 1 паличка кориці
- 2 ст. л. насіння коріандру
- оливкова олія «екстра вірджин»
- морська сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Насіння коріандру покладіть в розігріту суху сковорідку і обсмажуйте на середньому вогні, струшуючи, 2-3 хв. Покладіть в ступку і потовчіть досить крупно. Розламайте там же паличку кориці. Крок 2
Свинину наріжте великими кубиками. Влийте в герметично закривається ємність вино, додайте корицю, коріандр і перець, перемішайте. Покладіть свинину, перемішайте ще раз, закрийте і поставте маринуватися в прохолодне місце на 6 ч. Крок 3
Вийміть свинину з маринаду (маринад збережіть) і обсушити на паперових рушниках. Крок 4
У глибокій сковороді з товстим дном розігрійте приблизно 6 ст. л. масла. Обсмажуйте м'ясо невеликими порціями на сильному вогні, перевертаючи, до золотистої скоринки з усіх боків і викладайте на тарілку. Додаючи наступну порцію, при необхідності підливайте масло. Крок 5
Коли все м'ясо буде обсмажене, злийте зі сковороди жир, поверніть туди все м'ясо, влийте маринад. Долийте холодної води, щоб м'ясо було повністю покрито. Накрийте кришкою, поставте на середній вогонь і готуйте до м'якості м'яса, 1 ч. Посолітеза 15-20хв. до готовності. Крок 6
Якщо в сковороді залишилося багато рідини, відкрийте кришку, збільшіть вогонь до максимуму і готуйте ще 10 хв. Подавайте м'ясо з запеченими овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!