Террін з ІНДИКИ СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 600-700 г м'якоті стегна індички
  • 300 г м'якоті грудки індички
  • 300 г м'якоті свинячої шийки
  • 150 г тонких скибочок бекону
  • 120 г підкопченого свинячого сала
  • 100 г трохи черствого білого хліба
  • 100 мл вершків жирністю 20-30%
  • 2 яйця
  • 70 мл сухого білого вина
  • 40 мл джина
  • 1 велика гілочка чебрецю
  • оливкова олія
  • 5-6 ягід ялівцю
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Террін з ІНДИКИ СО СВИНИНОЮ

наріжте хліб шматочками і залийте вершками, залиште на 5 хв. Всипте ягоди ялівцю і листочки чебрецю в ступку (стебла чебрецю не знадобляться), додайте велику дрібку солі і щедро – перцю, потовчіть все разом. Крок 2

Террін з ІНДИКИ СО СВИНИНОЮ

Грудку наріжте маленькими кубиками зі стороною 1 см. Філе стегна, сало і шийку подрібніть в м'ясорубці. Крок 3

Террін з ІНДИКИ СО СВИНИНОЮ

Злегка збийте яйця з білим вином – тільки щоб зникли білкові нитки. Додайте джин і ще трохи збийте. Крок 4

Террін з ІНДИКИ СО СВИНИНОЮ

Змішайте руками фарш і грудку, хліб з вершками і приправи з ступки. Влийте яєчну суміш, ще перемішайте. Затягніть плівкою і охолодіть, 2 ч. Крок 5

Террін з ІНДИКИ СО СВИНИНОЮ

Змазану оливковою олією прямокутну жароміцних форму викладіть тонкими скибочками бекону, укладаючи їх внахлест так, щоб краї звисали. На бекон викладіть фарш, прикрийте звисаючими краями бекону. Поставте в розігріту до 220 ° С духовку, через 5 хв. зменшіть температуру до 160 ° С. Запікайте 1 ч. Крок 6

Террін з ІНДИКИ СО СВИНИНОЮ

Для перевірки готовності проткніть террин в декількох місцях довгою шпажкою: повинен витікати прозорий сік. Якщо сік рожевий, накрийте террин фольгою і поверніть в духовку на 20 хв. Перед подачею дайте Террін постояти 20 хв. Подавайте з салатом.

0/5 (0 Reviews)