Інгредієнти
- 1 велика рулька
- 300 г розморожених білих згинів
- 300 г свинячої шийки з жирком
- 1 середня цибулина
- 1 великий стебло цибулі-порею
- 1 середня морквина
- 1 лавровий лист
- 3 жовтки
- 3 ст. л. діжонськой гірчиці
- топлене масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рульку покладіть у велику каструлю, залийте окропом, щедро посоліть. Доведіть до кипіння, зніміть піну якомога ретельніше. Крок 2
Розламайте на частини лавровий лист. Стебло цибулі порею розріжте по всій довжині і промийте. Білу частину дуже тонко наріжте і збережіть, а зелену розріжте на 2-3 частини і покладіть в каструлю з рулькой. Туди ж покладіть нарізану на великі шматки морква. Варіть на слабкому вогні 1 год 20 хв. Крок 3
розморозити гриби обсушіть і дрібно наріжте. Подрібніть ріпчаста цибуля. Швидко обсмажте гриби на максимальному вогні в топленому маслі до рум'яної скоринки. Додайте білу частину порею і ріпчасту цибулю, обсмажуйте ще 5 хв, помішуючи. Зніміть з вогню і перекладіть гриби з цибулею в миску. Крок 4
Проверните свинину ( шийку) через м'ясорубку. Обсмажте в тій же сковорідці, де смажилися гриби, не додаючи масла, на сильному вогні, розбиваючи фарш виделкою, 4-5 хв. Крок 5
Змішайте гриби з цибулею і обсмажений свинячий фарш, приправити перцем і сіллю. Вийміть рульку з бульйону (він не знадобиться) і акуратно дістаньте кістка так, щоб м'ясо не розвалилося. Збийте жовтки з гірчицею і 1 ч. Л. бульйону до однорідності. Крок 6
Начините рульку м'ясним фаршем з грибами, обмажте яєчно-гірчичною сумішшю, укладіть у жароміцних форму і поставте в розігріту до 220 ° с духовку на 20 хв. Подавайте з зеленим салатом і вареною картоплею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!