Свиняча рулька З ГРИБАМИ

свиняча рулька З ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • 1 велика рулька
  • 300 г розморожених білих згинів
  • 300 г свинячої шийки з жирком
  • 1 середня цибулина
  • 1 великий стебло цибулі-порею
  • 1 середня морквина
  • 1 лавровий лист
  • 3 жовтки
  • 3 ст. л. діжонськой гірчиці
  • топлене масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рульку покладіть у велику каструлю, залийте окропом, щедро посоліть. Доведіть до кипіння, зніміть піну якомога ретельніше. Крок 2

Розламайте на частини лавровий лист. Стебло цибулі порею розріжте по всій довжині і промийте. Білу частину дуже тонко наріжте і збережіть, а зелену розріжте на 2-3 частини і покладіть в каструлю з рулькой. Туди ж покладіть нарізану на великі шматки морква. Варіть на слабкому вогні 1 год 20 хв. Крок 3

свиняча рулька З ГРИБАМИ

розморозити гриби обсушіть і дрібно наріжте. Подрібніть ріпчаста цибуля. Швидко обсмажте гриби на максимальному вогні в топленому маслі до рум'яної скоринки. Додайте білу частину порею і ріпчасту цибулю, обсмажуйте ще 5 хв, помішуючи. Зніміть з вогню і перекладіть гриби з цибулею в миску. Крок 4

свиняча рулька З ГРИБАМИ

Проверните свинину ( шийку) через м'ясорубку. Обсмажте в тій же сковорідці, де смажилися гриби, не додаючи масла, на сильному вогні, розбиваючи фарш виделкою, 4-5 хв. Крок 5

Змішайте гриби з цибулею і обсмажений свинячий фарш, приправити перцем і сіллю. Вийміть рульку з бульйону (він не знадобиться) і акуратно дістаньте кістка так, щоб м'ясо не розвалилося. Збийте жовтки з гірчицею і 1 ч. Л. бульйону до однорідності. Крок 6

свиняча рулька З ГРИБАМИ

Начините рульку м'ясним фаршем з грибами, обмажте яєчно-гірчичною сумішшю, укладіть у жароміцних форму і поставте в розігріту до 220 ° с духовку на 20 хв. Подавайте з зеленим салатом і вареною картоплею.

0/5 (0 Reviews)