Інгредієнти
- 4 шматки свинини (корейка або шийка) по 200 г кожен
- 150 г печериць
- 1 велика цибулина
- 5-7 гілочок петрушки
- 100 мл сухого рислінг або хересу
- 150 мл м'ясного або курячого бульйону
- 100 мл жирних вершків
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Обсушіть шматки м'яса паперовими рушниками і злегка відбийте, накривши подвійним шаром плівки. Потім натріть м'ясо сіллю і перцем, змастіть з обох сторін рослинним маслом і дайте постояти 10 хв. Крок 2
Тим часом очистіть і дрібно наріжте цибулю. Гриби наріжте тонкими скибочками, видаляючи жорсткі кінці ніжок. У петрушки видаліть стебла (вони не знадобляться), листочки дуже дрібно порубати. Крок 3
Поставте на вогонь велику сковороду з товстим дном і злегка змастіть її рослинним маслом. Коли сковорода добре нагріється, покладіть шматки м'яса, підсмажте їх на середньому вогні до рум'яної скоринки з одного боку, приблизно 4 хв. Крок 4
Переверніть м'ясо, збільште вогонь до максимуму і смажте до рум'яної скоринки, приблизно 1,5 хв. Перекладіть м'ясо на підігріту тарілку і накрийте листом фольги нещільно. Крок 5
У сковороду, де смажилося м'ясо, при необхідності додайте рослинне масло і цибулю. Обсмажуйте, зіскрібаючи м'ясні пріжаркі, 3 хв. Додайте гриби, обсмажуйте ще 3-4 хв. Крок 6
Влийте алкоголь і дайте йому наполовину випаруватися. Влийте бульйон, доведіть до кипіння, влийте вершки, додайте рубану петрушку, ретельно перемішайте. Покладіть м'ясо і прогрійте його в соусі. Подавайте відразу ж, можна з картопляним салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!