єгерської ШНІЦЕЛЬ

єгерської ШНІЦЕЛЬ

Інгредієнти

  • 4 шматки свинини (корейка або шийка) по 200 г кожен
  • 150 г печериць
  • 1 велика цибулина
  • 5-7 гілочок петрушки
  • 100 мл сухого рислінг або хересу
  • 150 мл м'ясного або курячого бульйону
  • 100 мл жирних вершків
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 єгерської ШНІЦЕЛЬ

Обсушіть шматки м'яса паперовими рушниками і злегка відбийте, накривши подвійним шаром плівки. Потім натріть м'ясо сіллю і перцем, змастіть з обох сторін рослинним маслом і дайте постояти 10 хв. Крок 2

єгерської ШНІЦЕЛЬ

Тим часом очистіть і дрібно наріжте цибулю. Гриби наріжте тонкими скибочками, видаляючи жорсткі кінці ніжок. У петрушки видаліть стебла (вони не знадобляться), листочки дуже дрібно порубати. Крок 3

єгерської ШНІЦЕЛЬ

Поставте на вогонь велику сковороду з товстим дном і злегка змастіть її рослинним маслом. Коли сковорода добре нагріється, покладіть шматки м'яса, підсмажте їх на середньому вогні до рум'яної скоринки з одного боку, приблизно 4 хв. Крок 4

єгерської ШНІЦЕЛЬ

Переверніть м'ясо, збільште вогонь до максимуму і смажте до рум'яної скоринки, приблизно 1,5 хв. Перекладіть м'ясо на підігріту тарілку і накрийте листом фольги нещільно. Крок 5

єгерської ШНІЦЕЛЬ

У сковороду, де смажилося м'ясо, при необхідності додайте рослинне масло і цибулю. Обсмажуйте, зіскрібаючи м'ясні пріжаркі, 3 хв. Додайте гриби, обсмажуйте ще 3-4 хв. Крок 6

єгерської ШНІЦЕЛЬ

Влийте алкоголь і дайте йому наполовину випаруватися. Влийте бульйон, доведіть до кипіння, влийте вершки, додайте рубану петрушку, ретельно перемішайте. Покладіть м'ясо і прогрійте його в соусі. Подавайте відразу ж, можна з картопляним салатом.

0/5 (0 Reviews)