Інгредієнти
- 4 невеликих або 1 великий багет
- 300 г шинки, ростбіфу або іншого запеченого м'яса
- 8 скибочок бекону
- 100 г майонезу
- 50 г руколи
- 10 листочків базиліка
- сік половини лайма
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
покладіть базилік в блендер, додайте майонез і сік лайма, посоліть і поперчіть, збийте до однорідності. Крок 2
Розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте бекон до золотистого кольору. Наріжте окіст тонкими скибочками. Крок 3
Розріжте багети уздовж навпіл і умочіть в жир на сковороді. Покладіть на 4 половинки скибочки шинки і по 2 шматки бекону. Викладіть рукколу і майонезний соус. Накрийте другою половиною багета. Господині на замітку
Немає нічого більш буденного, ніж бутерброд. Але навіть його можна перетворити практично на витвір мистецтва, якщо проявити фантазію. Кілька скибочок вчорашнього м'яса, жменю салату, пара ложок сметани & ndash; і голод на пікніку вам не загрожує.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!