БАГЕТ З окіст і БЕКОНОМ

БАГЕТ З окіст і БЕКОНОМ

Інгредієнти

  • 4 невеликих або 1 великий багет
  • 300 г шинки, ростбіфу або іншого запеченого м'яса
  • 8 скибочок бекону
  • 100 г майонезу
  • 50 г руколи
  • 10 листочків базиліка
  • сік половини лайма
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БАГЕТ З окіст і БЕКОНОМ

покладіть базилік в блендер, додайте майонез і сік лайма, посоліть і поперчіть, збийте до однорідності. Крок 2

БАГЕТ З окіст і БЕКОНОМ

Розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте бекон до золотистого кольору. Наріжте окіст тонкими скибочками. Крок 3

БАГЕТ З окіст і БЕКОНОМ

Розріжте багети уздовж навпіл і умочіть в жир на сковороді. Покладіть на 4 половинки скибочки шинки і по 2 шматки бекону. Викладіть рукколу і майонезний соус. Накрийте другою половиною багета. Господині на замітку

Немає нічого більш буденного, ніж бутерброд. Але навіть його можна перетворити практично на витвір мистецтва, якщо проявити фантазію. Кілька скибочок вчорашнього м'яса, жменю салату, пара ложок сметани & ndash; і голод на пікніку вам не загрожує.

0/5 (0 Reviews)