Інгредієнти
- 8 шматків свинячої вирізки товщиною 3,5-4 см
- 3 гілочки петрушки
- 5 гілочок майорану
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. лимонного соку
- 3 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- сіль, мелений чорний перець
Для салату:
- 600 г різних помідорів (жовтих, оранжевих, рожевих, черрі)
- 1 стакан маслин, бажано сорти Каламата
- 1 маленька червона цибулина
- 3 гілочки петрушки
- 4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- щіпка цукру
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте маринад для свинячого філе. Дрібно наріжте листочки петрушки. Роздавите часник плоскою стороною леза ножа, очистіть. Подрібніть часник в ступці з сіллю, додайте листя майорану і петрушку, трохи пам'ятаєте товкачем. Влийте лимонний сік і оливкову олію, поперчіть і перемішайте. Крок 2
Повапните свиняче філе маринадом і залиште на 1 ч. Крок 3
Наріжте великі помідори дрібними шматочками, маленькі розріжте на 2-4 частини. Крок 4
Натисніть на кожну маслину дном склянки, щоб утворилася тріщина. Видаліть через неї кісточку. Крупно порубати листя петрушки. Крок 5
Очистіть і наріжте цибулю дуже маленькими кубиками. Змішайте помідори, цибулю, петрушку і маслини, посоліть, поперчіть, додайте дрібку цукру. Залиште салат на 30 хв. Крок 6
Розігрійте вугілля або сковороду-гриль. Обітріть м'ясо від маринаду і обсмажте до готовності, по 3-4 хв. з кожного боку. Подавайте з салатом.
Замість свіжих ароматичних трав для маринаду ви можете використовувати по 1/2 ч. Л. сушених. Господині на замітку
Мариноване свиняче філе дуже швидко готується, тому важливо не пересушити м'ясо & ndash; тоді воно вийде соковитим. На гарнір ми пропонуємо подати салат з помідорів і оливок: його смак добре поєднується з смаженим м'ясом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!