Свинячого філе на грилі З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ

свинячого філе НА грилі З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ

Інгредієнти

  • 8 шматків свинячої вирізки товщиною 3,5-4 см
  • 3 гілочки петрушки
  • 5 гілочок майорану
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 3 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • сіль, мелений чорний перець

Для салату:

  • 600 г різних помідорів (жовтих, оранжевих, рожевих, черрі)
  • 1 стакан маслин, бажано сорти Каламата
  • 1 маленька червона цибулина
  • 3 гілочки петрушки
  • 4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • щіпка цукру
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 свинячого філе на грилі З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ

Приготуйте маринад для свинячого філе. Дрібно наріжте листочки петрушки. Роздавите часник плоскою стороною леза ножа, очистіть. Подрібніть часник в ступці з сіллю, додайте листя майорану і петрушку, трохи пам'ятаєте товкачем. Влийте лимонний сік і оливкову олію, поперчіть і перемішайте. Крок 2

свинячого фІЛЕ на грилі З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ

Повапните свиняче філе маринадом і залиште на 1 ч. Крок 3

свинячого філе на грилі З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ

Наріжте великі помідори дрібними шматочками, маленькі розріжте на 2-4 частини. Крок 4

свинячого ФІЛЕ на грилі З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ

Натисніть на кожну маслину дном склянки, щоб утворилася тріщина. Видаліть через неї кісточку. Крупно порубати листя петрушки. Крок 5

свинячого філе на грилі З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ

Очистіть і наріжте цибулю дуже маленькими кубиками. Змішайте помідори, цибулю, петрушку і маслини, посоліть, поперчіть, додайте дрібку цукру. Залиште салат на 30 хв. Крок 6

свинячого ФІЛЕ на грилі З САЛАТОМ З ПОМІДОРІВ

Розігрійте вугілля або сковороду-гриль. Обітріть м'ясо від маринаду і обсмажте до готовності, по 3-4 хв. з кожного боку. Подавайте з салатом.

Замість свіжих ароматичних трав для маринаду ви можете використовувати по 1/2 ч. Л. сушених. Господині на замітку

Мариноване свиняче філе дуже швидко готується, тому важливо не пересушити м'ясо & ndash; тоді воно вийде соковитим. На гарнір ми пропонуємо подати салат з помідорів і оливок: його смак добре поєднується з смаженим м'ясом.

0/5 (0 Reviews)