Хочу запропонувати нетрадиційні шашлички з гарніром до новорічного столу. Причому, гарнір & nbsp; запікається разом з м'ясом на мангалі.
Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти
- Парна свинина – 500 г
- Кабачки або цукіні – 4 шт.
- Масло рослинне за смаком
- Мелена паприка, приправа «Вегета» – 1-2 ч.л.
- Сіль і перець за смаком
- Дерев'яні шпажки – 8 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Зелень (краще кріп) для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замочити шпажки в холодній воді на 20 хв. Крок 2 Цукіні помити, очистити, порізати великими кружечками. Крок 3 М'ясо вимити і нарізати круглими медальйонами. Крок 4 Цукіні і свинину замаринувати разом в окремому посуді в суміші рослинного масла, меленої паприки, солі, перцю і звичайно ж вегето. Залишити маринуватися на 30-40 хв. Крок 5 Далі – на кожну шпажку надягати по черзі – шматочок цукіні, шматочок свінани. Випікати на мангалі або в шашличницю до готовності. Крок 6 Коли страва буде готове, розкласти на блюді прямо на шпажках і посипати порізаним кропом для аромату.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!