шашлички НОВОРІЧНІ

Хочу запропонувати нетрадиційні шашлички з гарніром до новорічного столу. Причому, гарнір & nbsp; запікається разом з м'ясом на мангалі.

Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти

  • Парна свинина – 500 г
  • Кабачки або цукіні – 4 шт.
  • Масло рослинне за смаком
  • Мелена паприка, приправа «Вегета» – 1-2 ч.л.
  • Сіль і перець за смаком
  • Дерев'яні шпажки – 8 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Зелень (краще кріп) для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замочити шпажки в холодній воді на 20 хв. Крок 2 Цукіні помити, очистити, порізати великими кружечками. Крок 3 М'ясо вимити і нарізати круглими медальйонами. Крок 4 Цукіні і свинину замаринувати разом в окремому посуді в суміші рослинного масла, меленої паприки, солі, перцю і звичайно ж вегето. Залишити маринуватися на 30-40 хв. Крок 5 Далі – на кожну шпажку надягати по черзі – шматочок цукіні, шматочок свінани. Випікати на мангалі або в шашличницю до готовності. Крок 6 Коли страва буде готове, розкласти на блюді прямо на шпажках і посипати порізаним кропом для аромату.

0/5 (0 Reviews)