Рум'яні зрази, а всередині сюрприз & ndash; ніжна начинка з петрушки з яйцем. По-домашньому затишне блюдо, яке добре доповнити вареної кольорової капустою, картопляним пюре або салатом з огірків.
Інгредієнти
- 800 г м'якоті свинячого окосту
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 4 яйця
- 50 г вершкового масла
- 3 шматки білого хліба
- 150 мл вершків
- панірувальні сухарі
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">1 великий пучок петрушки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Ображати кірку з хліба і залийте м'якуш вершками. Наріжте м'ясо на шматки, поверніть через м'ясорубку разом хлібом, цибулею і часником. Посоліть, поперчіть, добре вимісити і відбийте фарш. Покладіть в миску, накрийте і приберіть в холодильник на 30 хв. Крок 2
Зваріть 2 яйця круто, остудіть і порубати. Наріжте петрушку. Натріть вершкове масло на тертці і змішайте з петрушкою і вареними яйцями, посоліть. Крок 3
Розігрійте духовку до 160 ° С. Сформуйте з фаршу коржі діаметром 10 см. Покладіть в центр по ложці начинки і защипніть краю. Збийте яйця з сіллю, насипте сухарі в тарілку. Умочіть зрази в яйце, обваляйте в сухарях. Обсмажте в розігрітій олії до рум'яної скоринки, перекладіть на деко і поставте в духовку на 20 хв.
Замість свинячого фаршу можна взяти фарш з курячих стегенець або з індички.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!