ЗРАЗИ ІЗ свинини з начинкою З ЗЕЛЕНІ

Рум'яні зрази, а всередині сюрприз & ndash; ніжна начинка з петрушки з яйцем. По-домашньому затишне блюдо, яке добре доповнити вареної кольорової капустою, картопляним пюре або салатом з огірків.

Інгредієнти

  • 800 г м'якоті свинячого окосту
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">1 великий пучок петрушки

  • 4 яйця
  • 50 г вершкового масла
  • 3 шматки білого хліба
  • 150 мл вершків
  • панірувальні сухарі
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЗРАЗИ ІЗ свинини з начинкою З ЗЕЛЕНІ

Ображати кірку з хліба і залийте м'якуш вершками. Наріжте м'ясо на шматки, поверніть через м'ясорубку разом хлібом, цибулею і часником. Посоліть, поперчіть, добре вимісити і відбийте фарш. Покладіть в миску, накрийте і приберіть в холодильник на 30 хв. Крок 2

ЗРАЗИ ІЗ свинини з начинкою З ЗЕЛЕНІ

Зваріть 2 яйця круто, остудіть і порубати. Наріжте петрушку. Натріть вершкове масло на тертці і змішайте з петрушкою і вареними яйцями, посоліть. Крок 3

ЗРАЗИ ІЗ свинини з начинкою З ЗЕЛЕНІ

Розігрійте духовку до 160 ° С. Сформуйте з фаршу коржі діаметром 10 см. Покладіть в центр по ложці начинки і защипніть краю. Збийте яйця з сіллю, насипте сухарі в тарілку. Умочіть зрази в яйце, обваляйте в сухарях. Обсмажте в розігрітій олії до рум'яної скоринки, перекладіть на деко і поставте в духовку на 20 хв.

Замість свинячого фаршу можна взяти фарш з курячих стегенець або з індички.

0/5 (0 Reviews)