ОСІННІЙ САЛАТ

ОСІННІЙ САЛАТ

Інгредієнти

  • мандарини – 3 шт
  • шинка сиров'ялена – 100 г
  • часник – 1 зубчик
  • сир вершковий м'який – 125 г
  • кілька скибочок білого хліба – 2 шматки
  • салат айсберг – 1 качан
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • волоські горіхи очищені – 1 жменя

Для заправки:

  • чорний перець мелений
  • масло горіхове – 1 ч. Л.
  • йогурт натуральний – 3 ст. л.
  • апельсиновий сік – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ОСІННІЙ САЛАТ

Приготувати грінки. Часник очистити, роздавити лезом ножа. З хліба зрізати кірки, м'якоть нарізати невеликими кубиками. Розігріти в сковороді олію, покласти часник. Готувати 30 сек., Після чого часник видалити. У сковороду покласти хлібні кубики і готувати, час від часу помішуючи, до золотистого кольору. Зняти з вогню, відставити убік. Крок 2

Волоські горіхи обсмажити, помішуючи, на сухій сковороді , 4 хв. Дати охолонути, потім порубати ножем у велику крихту. Крок 3

ОСІННІЙ САЛАТ

Шинку нарізати смужками шириною 2,5 см. Салат вимити, обсушити, розібрати на листя і крупно нарвати. Мандарини очистити від шкірки, потім тонким гострим ножем вирізати м'якоть з плівок, видаляючи кісточки. Змішати в салатниці листя салату, м'якоть мандаринів, шинку і волоські горіхи. Крок 4

ОСІННІЙ САЛАТ

Збити віночком апельсиновий сік з йогуртом і горіховим маслом. Приправити чорним меленим перцем. Заправити сумішшю салат. Крок 5

ОСІННІЙ САЛАТ

Сир нарізати соломкою, додати в салат. Посипати грінками і відразу ж подати до столу.

0/5 (0 Reviews)