Інгредієнти
- мандарини – 3 шт
- шинка сиров'ялена – 100 г
- часник – 1 зубчик
- сир вершковий м'який – 125 г
- кілька скибочок білого хліба – 2 шматки
- салат айсберг – 1 качан
- масло рослинне – 2 ст. л.
- волоські горіхи очищені – 1 жменя
Для заправки:
- чорний перець мелений
- масло горіхове – 1 ч. Л.
- йогурт натуральний – 3 ст. л.
- апельсиновий сік – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати грінки. Часник очистити, роздавити лезом ножа. З хліба зрізати кірки, м'якоть нарізати невеликими кубиками. Розігріти в сковороді олію, покласти часник. Готувати 30 сек., Після чого часник видалити. У сковороду покласти хлібні кубики і готувати, час від часу помішуючи, до золотистого кольору. Зняти з вогню, відставити убік. Крок 2
Волоські горіхи обсмажити, помішуючи, на сухій сковороді , 4 хв. Дати охолонути, потім порубати ножем у велику крихту. Крок 3
Шинку нарізати смужками шириною 2,5 см. Салат вимити, обсушити, розібрати на листя і крупно нарвати. Мандарини очистити від шкірки, потім тонким гострим ножем вирізати м'якоть з плівок, видаляючи кісточки. Змішати в салатниці листя салату, м'якоть мандаринів, шинку і волоські горіхи. Крок 4
Збити віночком апельсиновий сік з йогуртом і горіховим маслом. Приправити чорним меленим перцем. Заправити сумішшю салат. Крок 5
Сир нарізати соломкою, додати в салат. Посипати грінками і відразу ж подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!