ПІЦА З сиром І шинкою

ПІЦА З сиром І шинкою

Інгредієнти

Для начинки:

  • сир моцарелла – 150 г
  • сіль
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • базилік – 8 листочків
  • часник – 3 зубчики
  • помідори – 4 шт
  • перець солодкий жовтий – 1 шт
  • шинка – 50 г
  • сир пармезан тертий – 2 ст. л.
  • паста томатна – 3 ст. л.

Для тіста:

  • масло оливкове – 1,5 ст. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • дріжджі сухі – 0,5 ч. л.
  • борошно – 1,5 склянки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПІЦА З сиром і шинкою

Просіяти сіль і борошно в миску, додати дріжджі, оливкова олія і 180 мл теплої води. Вимішувати тісто руками протягом 10 хв. Крок 2

ПІЦА З сиром І шинкою

скачати тісто в кулю, покласти в миску і накрити рушником. Поставити в тепле місце на 1-1,5 год, або до тих пір, поки тісто не збільшиться вдвічі. Крок 3

ПІЦА З сиром І шинкою

Підготувати начинку. Вимити помідори, перець і базилік. Перець розрізати навпіл, очистити від насіння. Часник очистити. Перець, моццареллу і шинку нарізати невеликими шматочками, помідори – тонкими кружальцями. Часник подрібнити. Крок 4

ПІЦА З сиром І шинкою

на присипаному борошном столі розкачати тісто в тонкий пласт, перекласти його на змащене маслом деко. Крок 5

ПІЦА З сиром І шинкою

Помилитися тісто томатною пастою і присипати половиною нарізаної моцарелли. Крок 6

ПІЦА З сиром І шинкою

Розігріти духовку до 220 ° С. Розкласти на піцу кружки помідорів, шматочки шинки, перцю, часник, що залишилася моццареллу. Приправити сіллю і перцем. Скропити оливковою олією і посипати пармезаном. Запікати 15-20 хв., До золотистої скоринки. Нарізати піцу на шматочки і подати теплою.

0/5 (0 Reviews)