Інгредієнти
- авокадо – 1 шт
- капуста китайська і рукола – 50 г
- груша – 2 шт.
- гірчиця грубозерниста – 2 ст. л.
- сирокопчена шинка – 150 г
- петрушка – 2 гілочки
- сік 1 лимона
- салат-латук – 1 качан
- масло оливкова – 4 ст. л.
- кріп – 2 гілочки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зелень вимити, обсушити, порубати. Салат і руколу крупно нарвати і розкласти на 4 великі тарілки. Авокадо очистити, нарізати тонкими скибочками і скропити соком лимона. Груші нашаткувати часточками, видаливши серцевину. Крок 2
Шинку тонко нарізати і обсмажити на сухій розжареній сковороді до хрускоту. Перекласти в миску. Крок 3
Розігріти в тій же сковороді олію, додати груші, гірчицю. Готувати на сильному вогні 2 хв. Розкласти авокадо, груші та шинку на тарілки, посипати зеленню і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!